Η κλειστή ομάδα XAA LIVE PRIVE περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση δεικτών και μετοχών του ΧΑΑ, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση μετοχών που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά με καθορισμό βραχυπρόθεσμων και μεσοπρόθεσμων στόχων, βοήθεια στη διαχείρηση κεφαλαίου και εκτίμηση της πορείας της αγοράς.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE FOREX περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση ξένων δεικτών, εμπορευμάτων, ισοτιμιών και κρυπτονομισμάτων, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση των δεικτών, των εμπορευμάτων, των ισοτιμιών και των κρυπτονομισμάτων που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE V.I.P. περιλαμβάνει ανάλυση αποκλειστικά ξένων μετοχών. Ζωντανές εκπομπές με ανάλυση ξένων μετοχών κάθε ΣΚ.

Σε όλες τις ομάδες γίνεται ανακοίνωση κινήσεων σε πραγματικό χρόνο, ενώ υπάρχει και πίνακας κινήσεων στη σελίδα της κάθε ομάδας, ο οποίος και ανανεώνεται τακτικά.


Όποιος επιθυμεί την εγγραφή σε κάποια από τις κλειστές ομάδες δεν έχει παρά να μου στείλει μήνυμα στο https://www.facebook.com/messages/t/nektarios.iglessis ή e-mail εδώ: info@nek.gr

Παρασκευή 9 Αυγούστου 2019

ΓΔ - DAX - DJIA - ΠΟΡΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

XAA LIVE - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΓΟΡΑΣ 9/8/2019

Η ζώνη 831-832 που αναφέρθηκε στο χθεσινό ενημερωτικό αλλά και σε παλαιότερα lives, που ήταν τόσο το 38.2% του τελευταίου ανοδικού, όσο και το 23% του όλου ανοδικού αποτέλεσε τελικά και τον πυθμένα (πιθανότατα προσωρινό) του παρόντος πτωτικού κύματος.

Το κλείσιμο αναίρεσε τον σχηματισμό διπλής κορυφής που ενεργοποιήθηκε προχθες όπως ακριβώς ζητήσαμε κλείνοντας προς το παρόν τον δρόμο για τις 801 και τις 780-783 μονάδες ως στόχο διπλής κορυφής.

Για σήμερα... Με μεγαλύτερη πιθανότητα, αναμένεται κίνηση τουλάχιστον έως το 858.30 με μια μικρή ίσως υπέρβαση αλλά με κλείσιμο τέτοιο που να αφήνει ερωτηματικό για το αν θα σπάσει πάνω ή όχι το σημείο την επόμενη εβδομάδα.

Από κάτω: Έχουμε το 809 (γραμμή καναλιού) το οποίο όμως δεν αναμένεται να προσεγγιστεί σε αυτή τη φάση και το 839 όπου ίσως γίνει retest της καθοδικής γραμμής τάσης για ανοδική συνεδρίαση.

Από πάνω: Έχουμε το 858.30 και 875 το 38.2% και το 61.8% του έως τώρα καθοδικού αντίστοιχα. 

Ο DAX σε πρώτη φάση δείχνει να θέλει να δει το 11980 που αποτελεί σημείο συμβολής αρκετών retracements επιπέδων.

Ο DOW έχει τα 26580 και 26680 ανάλογα με το ποιό κομμάτι διορθώνει ανοδικά.

Καλή συνεδρίαση!