Η κλειστή ομάδα XAA LIVE PRIVE περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση δεικτών και μετοχών του ΧΑΑ, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση μετοχών που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά με καθορισμό βραχυπρόθεσμων και μεσοπρόθεσμων στόχων, βοήθεια στη διαχείρηση κεφαλαίου και εκτίμηση της πορείας της αγοράς.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE FOREX περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση ξένων δεικτών, εμπορευμάτων, ισοτιμιών και κρυπτονομισμάτων, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση των δεικτών, των εμπορευμάτων, των ισοτιμιών και των κρυπτονομισμάτων που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE V.I.P. περιλαμβάνει ανάλυση αποκλειστικά ξένων μετοχών. Ζωντανές εκπομπές με ανάλυση ξένων μετοχών κάθε ΣΚ.

Σε όλες τις ομάδες γίνεται ανακοίνωση κινήσεων σε πραγματικό χρόνο, ενώ υπάρχει και πίνακας κινήσεων στη σελίδα της κάθε ομάδας, ο οποίος και ανανεώνεται τακτικά.


Όποιος επιθυμεί την εγγραφή σε κάποια από τις κλειστές ομάδες δεν έχει παρά να μου στείλει μήνυμα στο https://www.facebook.com/messages/t/nektarios.iglessis ή e-mail εδώ: info@nek.gr

Τρίτη 30 Ιουλίου 2019

ΓΔ - ΔΤΡ - DAX - DJIA - ΠΟΡΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

XAA LIVE - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΓΟΡΑΣ 30/7/2019

Σε απόλυτη συμφωνία με το χθεσινό ενημερωτικό ο ΓΔ είδε και μάλιστα έκλεισε στο κρισιμότατο 895 και ο ΔΤΡ λίγο πάνω από το 806 που είχε τεθεί.
Υπέρβαση του 895 σε ΓΔ και του 806 σε ΔΤΡ - αν και δεν θεωρείται ιδιαίτερα εύκολη υπόθεση - αν τυχόν συμβεί δεν μας πάει απλά στα προηγούμενα υψηλά αλλά σε νέα υψηλά δηλ ΓΔ 917 και ΔΤΡ 850 με το 907 ΓΔ να αποτελεί ένα επίσης επικίνδυνο σημείο που όμως δεν δίδεται από εσωτερικές αναλογίες.
Αξίζει να τονιστεί ότι στο εβδομαδιαίο οι γραμμές καναλιού των τελευταίων 9 εβδομάδων δείχνουν το 917 ως υψηλό για την τρέχουσα εβδομάδα και το 850 σαν χαμηλό. Ουσιαστικά δηλ το υψηλό στο εβδομαδιαίο συμπίπτει με το κυματικό σημείο που περογράφηκε παραπάνω.
Επιπλέον σημαντική παρατήρηση αποτελεί το ότι σε μηνιαίο η άνω γραμμή του κύριου ανοδικού καναλιού γι αυτόν τον μήνα βρίσκεται στις 907 μονάδες.

Για σήμερα...

Από κάτω: Έχουμε το 853 και 874 ανοδ. γραμμές τάσης και καναλιού και το 881 δηλ το 38% του τελευταίου ανοδικού.

Από πάνω: Έχουμε μια εσωτερική αναλογία ισότητας στο 895, το γνωστό από παλιά 907 και το 917 με εσωτερική αναλογία 161.8% + άνω γραμμή καναλιού.

O DAX αν σπάσει ανοδικά τις 12656 πάει για το τελευταίο επίπεδο του παρόντος ανοδικού στις 13200 με μεγάλες πιθανότητες να διορθώσει ολόκληρο το ανοδικό όταν και εάν βρεθεί εκεί.

Ο DJIA σε απόλυτη συμφωνία με τα καθημερινά ενημερωτικά αλλά και με τα πρόσφατα lives όντως πήγε στην περιοχή του 27300, σημείο που μπορεί να αποτελέσει λήξη εσωτερικού 5 με 5=61.8% του 1, όπου συμπίπτει και με γραμμή τάσης-τριγώνου που μπορεί να φέρει σημαντικό γύρισμα. Μετά την συσσώρευση που δείχνει να πραγματοποιεί, θα πάει πιθανά σε διόρθωση βαθμού Α, θα δώσει αντίδραση Β πιθανά με exp.flat προκειμένου να δοθεί και η διαφωνία και στη συνεχεια θα πάει σε αρκετά κατώτερα νούμερα. ΣΤΟΠ ΣΟΡΤ >27560

Καλή συνεδρίαση!