Η κλειστή ομάδα XAA LIVE PRIVE περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση δεικτών και μετοχών του ΧΑΑ, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση μετοχών που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά με καθορισμό βραχυπρόθεσμων και μεσοπρόθεσμων στόχων, βοήθεια στη διαχείρηση κεφαλαίου και εκτίμηση της πορείας της αγοράς.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE FOREX περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση ξένων δεικτών, εμπορευμάτων, ισοτιμιών και κρυπτονομισμάτων, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση των δεικτών, των εμπορευμάτων, των ισοτιμιών και των κρυπτονομισμάτων που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE V.I.P. περιλαμβάνει ανάλυση αποκλειστικά ξένων μετοχών. Ζωντανές εκπομπές με ανάλυση ξένων μετοχών κάθε ΣΚ.

Σε όλες τις ομάδες γίνεται ανακοίνωση κινήσεων σε πραγματικό χρόνο, ενώ υπάρχει και πίνακας κινήσεων στη σελίδα της κάθε ομάδας, ο οποίος και ανανεώνεται τακτικά.


Όποιος επιθυμεί την εγγραφή σε κάποια από τις κλειστές ομάδες δεν έχει παρά να μου στείλει μήνυμα στο https://www.facebook.com/messages/t/nektarios.iglessis ή e-mail εδώ: info@nek.gr

Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019

ΓΔ - DAX - DJIA - ΠΟΡΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

XAA LIVE - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΓΟΡΑΣ 15/7/2019

Στο live του Σαββάτου εδω: https://www.facebook.com/nektarios.iglessis/videos/10217653146375913/ εξετάστηκε η εικόνα τόσο του ΓΔ και άλλων δεικτών του ΧΑΑ, όσο και οι 2 βασικοί ξένοι δείκτες DAX & DJIA.
Στο πολύ βραχυπρόθεσμο (10λεπτο) είναι πιθανή η κίνηση προς το 61.8% του τελευταίου καθοδικού στις 865 μονάδες, επίπεδο που αν διασπαστεί μπορεί να μας δώσει τις 870 και στη συνέχεια τις 885. Οι 885 είναι σημείο c=a και το 77% του όλου καθοδικού.
Αντίθετα οποιαδήποτε αδυναμία ανοδικής κίνησης ειδικά πάνω από τις 865 μας πάει στις 829.

Για σήμερα...

Από κάτω: Έχουμε το 831-832 (38% του τελευταίου ανοδικού και το 23% του όλου ανοδικού) και το 848 ανοδ. γραμμή τάσης. 838 είναι το σημείο κάτω από το οποίο θα παρθεί το νέο χαμηλό.

Από πάνω: Έχουμε το 865 και 870 σημεία από 10λεπτο και το 885(77%, c=a). Από εκεί και πέρα τα προηγούμενα υψηλά.   

O DAX αν σπάσει ανοδικά τις 12656 πάει για το τελευταίο επίπεδο του παρόντος ανοδικού στις 13200 με μεγάλες πιθανότητες να διορθώσει ολόκληρο το ανοδικό όταν και εάν βρεθεί εκεί.

Ο DJIA σε απόλυτη συμφωνία με τα καθημερινά ενημερωτικά αλλά και με το live του Σαββάτου 6/7 όντως πήγε στην περιοχή του 27300, σημείο που μπορεί να αποτελέσει λήξη εσωτερικού 5 με 5=61.8% του 1, όπου συμπίπτει και με γραμμή τάσης-τριγώνου που μπορεί να φέρει σημαντικό γύρισμα. Αν όντως εδώ σταματήσει, θα πάει σε διόρθωση βαθμού Α, θα δώσει αντίδραση Β πιθανά με exp.flat προκειμένου να δοθεί και η διαφωνία και στη συνεχεια θα πάει σε αρκετά κατώτερα νούμερα.

Καλή συνεδρίαση!