Η κλειστή ομάδα XAA LIVE PRIVE περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση δεικτών και μετοχών του ΧΑΑ, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση μετοχών που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά με καθορισμό βραχυπρόθεσμων και μεσοπρόθεσμων στόχων, βοήθεια στη διαχείρηση κεφαλαίου και εκτίμηση της πορείας της αγοράς.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE FOREX περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση ξένων δεικτών, εμπορευμάτων, ισοτιμιών και κρυπτονομισμάτων, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση των δεικτών, των εμπορευμάτων, των ισοτιμιών και των κρυπτονομισμάτων που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE V.I.P. περιλαμβάνει ανάλυση αποκλειστικά ξένων μετοχών. Ζωντανές εκπομπές με ανάλυση ξένων μετοχών κάθε ΣΚ.

Σε όλες τις ομάδες γίνεται ανακοίνωση κινήσεων σε πραγματικό χρόνο, ενώ υπάρχει και πίνακας κινήσεων στη σελίδα της κάθε ομάδας, ο οποίος και ανανεώνεται τακτικά.


Όποιος επιθυμεί την εγγραφή σε κάποια από τις κλειστές ομάδες δεν έχει παρά να μου στείλει μήνυμα στο https://www.facebook.com/messages/t/nektarios.iglessis ή e-mail εδώ: info@nek.gr

Τρίτη 9 Ιουλίου 2019

ΓΔ - DAX - DJIA - ΠΟΡΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

XAA LIVE - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΓΟΡΑΣ 9/7/2019

O ΓΔ παρόλες τις προσδοκίες χτύπησε τις 900 μονάδες δηλ 3 μονάδες πάνω απο τις 897 με φίλτρο και γύρισε βίαια, κρατώντας ακόμα σε ισχύ το σενάριο λήξης πλήρους 5κυματικού στο υψηλό από τα χαμηλά. Εσωτερικά ωστόσω είτε από εδώ είτε από το 871.50 είναι σε εκκρεμότητα ένα ανοδικό 5. Εάν δεν καταγραφούν νέα χαμηλά σήμερα τότε οι 2 στόχοι γι αυτό το 5 είναι το 907 και το 923 με 61.8% του 1 και με ισότητα αντίστοιχα. Στο 923 υπάρχει και κούμπωμα από την πρόσφατη εξωτερική αλλά όχι από τα συνολικά χαμηλά.
Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι αν το 907 διασπαστεί και φτάσουμε όντως στις 923, ενεργοποιείται το υποσενάριο που είπαμε στο live του να είμαστε σε 1 του 3 του μεγάλου 3 και να πάμε να διορθώσουμε όλη την κίνηση από  τις 717.02 ως 2 του 3 του μεγάλου 3.

Για σήμερα... Είτε από εδώ είτε από το 871.50 αναμένεται ανοδικό εσωτερικού βαθμού 5 με στόχους συγκεκριμένους.

Από κάτω: Έχουμε το 871.50 (38% του τελ. ανοδικού).

Από πάνω: Έχουμε το 882 που είναι η ανοδική γραμμή τάσης, το γνωστό 907 που αναφέρεται εδώ και 3 μήνες ως 3=1 αλλά και ως γραμμή καναλιού πλέον, και από εσωτερικές αναλογίες το 923.   

O DAX αν σπάσει ανοδικά τις 12656 πάει για το τελευταίο επίπεδο του παρόντος ανοδικού στις 13200 με μεγάλες πιθανότητες να διορθώσει ολόκληρο το ανοδικό όταν και εάν βρεθεί εκεί.
Ο DJIA οφείλει να επισκεφτεί τις 27270 ως λήξη εσωτερικού 5 με 5=61.8% του 1 όπου συμπίπτει και με γραμμή τάσης-τριγώνου που μπορεί να φέρει σημαντικό γύρισμα.
Οι εξελίξεις σε DAX και DJIA, δηλαδή η πιθανή κορύφωσή τους αναμένεται να λάβουν χώρα τις επόμενες 1.5-2 εβδομάδες. 

Καλή συνεδρίαση!