Η κλειστή ομάδα XAA LIVE PRIVE περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση δεικτών και μετοχών του ΧΑΑ, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση μετοχών που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά με καθορισμό βραχυπρόθεσμων και μεσοπρόθεσμων στόχων, βοήθεια στη διαχείρηση κεφαλαίου και εκτίμηση της πορείας της αγοράς.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE FOREX περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση ξένων δεικτών, εμπορευμάτων, ισοτιμιών και κρυπτονομισμάτων, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση των δεικτών, των εμπορευμάτων, των ισοτιμιών και των κρυπτονομισμάτων που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE V.I.P. περιλαμβάνει ανάλυση αποκλειστικά ξένων μετοχών. Ζωντανές εκπομπές με ανάλυση ξένων μετοχών κάθε ΣΚ.

Σε όλες τις ομάδες γίνεται ανακοίνωση κινήσεων σε πραγματικό χρόνο, ενώ υπάρχει και πίνακας κινήσεων στη σελίδα της κάθε ομάδας, ο οποίος και ανανεώνεται τακτικά.


Όποιος επιθυμεί την εγγραφή σε κάποια από τις κλειστές ομάδες δεν έχει παρά να μου στείλει μήνυμα στο https://www.facebook.com/messages/t/nektarios.iglessis ή e-mail εδώ: info@nek.gr

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2019

ΓΔ - DAX - DJIA - ΠΟΡΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

XAA LIVE - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΓΟΡΑΣ 25/7/2019

Διάσπαση του 871 και του 873 (γρ.τάσης) μας δίνει ξανά το 878 όπου και θα κριθεί αν είναι βραχυπρόθεσμα να βρεθούμε σε υψηλότερα επίπεδα ή όχι.
Από κάτω θα πρέπει να κρατηθεί η ανοδική γραμμή στο 866 για να υπάρξει ελπίδα για ανοδικό, αλλιώς η ταλαιπωρία θα συνεχιστεί.

ΠΟΛΥ ΒΡΑΧΥΠΡΟΘΕΣΜΑ ΣΕΝΑΡΙΑ

#1) Στην μικρότερη εικόνα (10λεπτο) αξίζει να σημειωθεί ότι το πρόσφατο ανοδικό από 23/7 12:00 έως 24/7 11:50 δηλ από 858.14 έως 879.33 είναι 5κυματικό και είναι σε εξέλιξη η διόρθωσή του η οποία μπορεί να φτάσει στο 871 με 38.2% ή το 866 με 61.8%. Στο 866 βρίσκεται και η γραμμή τάσης και άρα είναι αυξημένες οι πιθανότητες από εκεί να ξεκινήσει νέο ανοδικό. Αν συμβεί έτσι τότε και επικυρωθεί το παρόν σενάριο η ισότητα της κίνησης θα μας πάει στο 888 σημείο που ελαφρώς θα αλλάξει σε συνάρτηση με το πραγματικό χαμηλό πέριξ του 866 που πιθανόν να γραφτεί.

#2) Κατά μία άλλη μέτρηση πάλι στο 10 λεπτο υπάρχει περίτπωση να είμαστε στο 3/c της κίνησης και να μην δούμε νεότερο τοπικό χαμηλό βραχυπρόθεσμα. Αν αυτό το σενάριο είναι σε ισχύ η ισότητά του πάει στις 895 μονάδες και είναι κάτι που προκύπτει και από το 60λεπτο αλλά και από το ημερήσιο.

Για σήμερα...

Από κάτω: Έχουμε το 850 και 866 ανοδ. γραμμές τάσης και καναλιού.

Από πάνω: Έχουμε το 871 το retest στην γραμμή τάσης και το 878 που προσπάθησε 2 φορές να το διασπάσει ανεπιτυχώς. Πάνω από εκεί το γνωστό 886, μια εσωτερική αναλογία ισότητας στο 895 καθώς και οι 900-902 μονάδες.

O DAX αν σπάσει ανοδικά τις 12656 πάει για το τελευταίο επίπεδο του παρόντος ανοδικού στις 13200 με μεγάλες πιθανότητες να διορθώσει ολόκληρο το ανοδικό όταν και εάν βρεθεί εκεί.

Ο DJIA σε απόλυτη συμφωνία με τα καθημερινά ενημερωτικά αλλά και με τα πρόσφατα lives όντως πήγε στην περιοχή του 27300, σημείο που μπορεί να αποτελέσει λήξη εσωτερικού 5 με 5=61.8% του 1, όπου συμπίπτει και με γραμμή τάσης-τριγώνου που μπορεί να φέρει σημαντικό γύρισμα. Μετά την συσσώρευση που δείχνει να πραγματοποιεί, θα πάει πιθανά σε διόρθωση βαθμού Α, θα δώσει αντίδραση Β πιθανά με exp.flat προκειμένου να δοθεί και η διαφωνία και στη συνεχεια θα πάει σε αρκετά κατώτερα νούμερα. ΣΤΟΠ ΣΟΡΤ >27560

Καλή συνεδρίαση!