Η κλειστή ομάδα XAA LIVE PRIVE περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση δεικτών και μετοχών του ΧΑΑ, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση μετοχών που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά με καθορισμό βραχυπρόθεσμων και μεσοπρόθεσμων στόχων, βοήθεια στη διαχείρηση κεφαλαίου και εκτίμηση της πορείας της αγοράς.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE FOREX περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση ξένων δεικτών, εμπορευμάτων, ισοτιμιών και κρυπτονομισμάτων, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση των δεικτών, των εμπορευμάτων, των ισοτιμιών και των κρυπτονομισμάτων που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE V.I.P. περιλαμβάνει ανάλυση αποκλειστικά ξένων μετοχών. Ζωντανές εκπομπές με ανάλυση ξένων μετοχών κάθε ΣΚ.

Σε όλες τις ομάδες γίνεται ανακοίνωση κινήσεων σε πραγματικό χρόνο, ενώ υπάρχει και πίνακας κινήσεων στη σελίδα της κάθε ομάδας, ο οποίος και ανανεώνεται τακτικά.


Όποιος επιθυμεί την εγγραφή σε κάποια από τις κλειστές ομάδες δεν έχει παρά να μου στείλει μήνυμα στο https://www.facebook.com/messages/t/nektarios.iglessis ή e-mail εδώ: info@nek.gr

Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019

ΓΔ - ΠΟΡΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

XAA LIVE - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΓΟΡΑΣ 4/3/2019

Ο στόχος των 717 μονάδων που αναφέρεται εδώ και αρκετές εβδομάδες επετεύχθη και μένει να δούμε αν θα σταθούμε σ'αυτό το επίπεδο ή όχι.
Είναι πιθανή η προσέγγιση των 723 μονάδων που είναι το 261.8% του 1 λήξη 3 σε κλεισίματα, επίπεδο που ταιριάζει και με το 1870 του FTSE που ακόμα δεν έχει γραφτεί.
Η πιθανότητα για διόρθωση είναι αρκετά μεγάλη με όλους τους δείκτες να είναι σε υπεραγορασμένη ζώνη.

Για σήμερα...
Από κάτω έχουμε το 691 που είναι η γρήγορη ανοδ. γραμμή τάσης και το 701.50 το 23% του τελευταίου ανοδικού.
Από πάνω έχουμε τον κύριο στόχο στις 716-717 μονάδες ο οποίος ήδη εχει επιτευχθεί, το 723 που είναι αντίστοιχος στόχος αλλά σε κλεισίματα και πάνω από εκεί την γραμμή τάσης στο 745.

Καλή συνεδρίαση!