Η κλειστή ομάδα XAA LIVE PRIVE περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση δεικτών και μετοχών του ΧΑΑ, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση μετοχών που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά με καθορισμό βραχυπρόθεσμων και μεσοπρόθεσμων στόχων, βοήθεια στη διαχείρηση κεφαλαίου και εκτίμηση της πορείας της αγοράς.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE FOREX περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση ξένων δεικτών, εμπορευμάτων, ισοτιμιών και κρυπτονομισμάτων, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση των δεικτών, των εμπορευμάτων, των ισοτιμιών και των κρυπτονομισμάτων που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE V.I.P. περιλαμβάνει ανάλυση αποκλειστικά ξένων μετοχών. Ζωντανές εκπομπές με ανάλυση ξένων μετοχών κάθε ΣΚ.

Σε όλες τις ομάδες γίνεται ανακοίνωση κινήσεων σε πραγματικό χρόνο, ενώ υπάρχει και πίνακας κινήσεων στη σελίδα της κάθε ομάδας, ο οποίος και ανανεώνεται τακτικά.


Όποιος επιθυμεί την εγγραφή σε κάποια από τις κλειστές ομάδες δεν έχει παρά να μου στείλει μήνυμα στο https://www.facebook.com/messages/t/nektarios.iglessis ή e-mail εδώ: info@nek.gr

Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019

2ο ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΥΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ



To 1o Ιντερνετικό Σεμινάριο Κυματικής Ανάλυσης ολοκληρώθηκε με επιτυχία. 
21 συμμετέχοντες έκαναν κτήμα τους την κυματική θεωρία και είναι πλέον σε θέση να αναλύουν κυματικά το οποιοδήποτε διάγραμμα έχοντας αυξήσει τις πιθανότητες σημαντικότατα υπέρ τους τόσο στο βραχυπρόθεσμο trading όσο και στις μεσοπρόθεσμες τοποθετήσεις.

Η κυματική θεωρία δεν διδάσκεται στα οικονομικά πανεπιστήμια. Είναι όμως η ΜΟΝΗ που μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά τον αναλυτή ή και τον απλό επενδυτή ώστε να γνωρίζει με τεράστιες πιθανότητες την πορεία των μετοχών που τον ενδιαφέρουν ή/και όλης της αγοράς ανά πάσα στιγμή, τόσο μεσοπρόθεσμα όσο και βραχυπρόθεσμα.

Στις 30 Μαρτίου θα ξεκινήσει το 2ο ιντερνετικό σεμινάριο κυματικής ανάλυσης το οποίο θα γίνει με βάση ένα ειδικά διαμορφωμένο εγχειρίδιο 140+ σελίδων που θα αποσταλλεί σε όλους τους συμμετέχοντες δωρεάν στον χώρο τους και το οποίο θα περιλαμβάνει όλη την απαραίτητη ύλη καθώς επίσης και ένα δεύτερο συνοπτικό.

Το κόστος του σεμιναρίου θα είναι 320 ευρώ και θα κρατήσει 2 μήνες με 4+4=8 ώρες κάθε ΣΚ δηλ. συνολικά 64 ώρες (σε ώρες κατόπιν συνεννόησης) και θα καλύπτει θεωρία αλλά και πρακτική εξάσκηση για καθέναν από τους συμμετέχοντες. Θα γίνει σε ειδικό διαδραστικό δωμάτιο και κάθε session θα βιντεοσκοπείται σε πραγματικό χρόνο και μετά την λήξη του θα παραμένει μέσα στην ειδική κλειστή ομάδα XAA LIVE SEMINAR ΙΙ που θα έχουν πρόσβαση μόνο οι συμμετέχοντες για να το βλέπουν όποτε μπορούν σε περίπτωση που χάσουν κάποιο live μάθημα ή να το παρακολουθήσουν και περισσότερες από μία φορές αν θέλουν. 

Στο σεμινάριο πέρα από την κλασική κυματικη θεωρία θα διδαχθει και η επέκταση της που έχει πραγματοποιηθεί από νεότερους μελετητες προκειμένου να προσαρμοστεί στα νεότερα δεδομένα.


Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί ως δώρο πρόσβαση ΓΙΑ 2 ΜΗΝΕΣ στην κλειστή ομάδα XAA LIVE PRIVE όπου αναλύονται καθημερινά δεκάδες μετοχές που ενδιαφέρουν τα μέλη και γίνονται και live κάθε ΣΚ γι αυτές.

Οποιος ενδιαφέρεται παρακαλώ να στείλei e-mail στο eurobyte2014@gmail.com ή προσωπικό μήνυμα μέσω facebook εδώ: https://www.facebook.com/nektarios.iglessis

Eγγραφές θα γίνουν δεκτές μέχρι τις 24/3/2019!