Η κλειστή ομάδα XAA LIVE PRIVE περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση δεικτών και μετοχών του ΧΑΑ, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση μετοχών που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά με καθορισμό βραχυπρόθεσμων και μεσοπρόθεσμων στόχων, βοήθεια στη διαχείρηση κεφαλαίου και εκτίμηση της πορείας της αγοράς.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE FOREX περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση ξένων δεικτών, εμπορευμάτων, ισοτιμιών και κρυπτονομισμάτων, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση των δεικτών, των εμπορευμάτων, των ισοτιμιών και των κρυπτονομισμάτων που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE V.I.P. περιλαμβάνει ανάλυση αποκλειστικά ξένων μετοχών. Ζωντανές εκπομπές με ανάλυση ξένων μετοχών κάθε ΣΚ.

Σε όλες τις ομάδες γίνεται ανακοίνωση κινήσεων σε πραγματικό χρόνο, ενώ υπάρχει και πίνακας κινήσεων στη σελίδα της κάθε ομάδας, ο οποίος και ανανεώνεται τακτικά.


Όποιος επιθυμεί την εγγραφή σε κάποια από τις κλειστές ομάδες δεν έχει παρά να μου στείλει μήνυμα στο https://www.facebook.com/messages/t/nektarios.iglessis ή e-mail εδώ: info@nek.gr

Τετάρτη 22 Αυγούστου 2018

ΓΔ, FTSE, DAX, ΠΟΡΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΑΓΟΡΑΣ 22/8/2018

Πλήρης επικράτηση των πωλητών. 
Ο ΓΔ έκλεισε ακριβώς πάνω στο μεσοπρόθεσμο καθοδικό κανάλι από 2/2018 σώζοντας κάπως την κατάσταση. Αξίζει όμως να σημειώσουμε ότι ο FTSE που συχνά προηγείται την αντίστοιχη γραμμή την έσπασε κάτω από την περασμένη Πέμπτη αρνούμενος να την σπάσει πάνω παρόλο που το προσπάθησε καθημερινά μέχρι και χθες, προδιαθέτοντας για καθοδική συνέχεια προς το 1830 δηλ 2% κάτω από εδώ. Το μόνο θετικό είναι η διαφωνία του rsi στους πυθμένες σε ημερήσιο και στους 2 δείκτες.
Απευθείας αντίδραση από εδώ είναι πιθανό να αποτελέσει απλά μια bull trap.
Αντίδραση μετά από προσέγγιση του 696 (ή έστω και του 691 ακραίου το λιγότερο) έχει μεγαλύτερες πιθανότητες επιτυχίας και πιθανά θα έχει και μεγαλύτερη δυναμική βραχυπρόθεσμα.
Οι πωλητές σε επιμέρους χαρτιά δεν φαίνεται να έχουν τελειώσει ακόμα ενώ σε άλλα δεν έχουν καν αρχίσει να πωλούν, πράγμα που κάνει την αγορά βραχυπρόθεσμα εύθραυστη και έρμαιό τους. 

Για σήμερα...
Από κάτω έχουμε το 696 με ακραίο το 691 όπου αναμένεται να κρατηθεί και να δοθεί αντίδραση καθώς και το 702.50 όπου βρίσκεται η μακρυνή γραμμή καναλιού, σημείο το οποίο σε κλείσιμο καλό θα είναι να μην σπάσει κάτω.
Από πάνω, στο 709 βρίσκεται η γρήγορη γραμμή τάσης και παραπάνω έχουμε το 725 που είναι σημείο πιθανής λήξης 4 με 4=38.2% του 3 και το 732 που είναι σημείο πιθανής λήξης 4 με 4=50% του 3.




Ο DAX όντως συνέχισε την αντίδραση πάνω στο τελευταίο διορθωτικό κομμάτι και έφτασε όπως αναμενόταν στο 50% του δηλ στις 12432.59 απ'όπου οι πιθανότητες είναι υπέρ του να ξεκινήσει το κύμα 5 με στόχο είτε τις 12040 με ισότητα είτε τις 11800 με 161.8% όπου κουμπώνει και η ισότητα της εξωτερικής αναλογίας. Τέλος, από πάνω στο 12500 βρίσκεται το 61.8% του κύματος 3 όπως επίσης και η καθοδική γραμμή τάσης.