Η κλειστή ομάδα XAA LIVE PRIVE περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση δεικτών και μετοχών του ΧΑΑ, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση μετοχών που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά με καθορισμό βραχυπρόθεσμων και μεσοπρόθεσμων στόχων, βοήθεια στη διαχείρηση κεφαλαίου και εκτίμηση της πορείας της αγοράς.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE FOREX περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση ξένων δεικτών, εμπορευμάτων, ισοτιμιών και κρυπτονομισμάτων, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση των δεικτών, των εμπορευμάτων, των ισοτιμιών και των κρυπτονομισμάτων που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE V.I.P. περιλαμβάνει ανάλυση αποκλειστικά ξένων μετοχών. Ζωντανές εκπομπές με ανάλυση ξένων μετοχών κάθε ΣΚ.

Σε όλες τις ομάδες γίνεται ανακοίνωση κινήσεων σε πραγματικό χρόνο, ενώ υπάρχει και πίνακας κινήσεων στη σελίδα της κάθε ομάδας, ο οποίος και ανανεώνεται τακτικά.


Όποιος επιθυμεί την εγγραφή σε κάποια από τις κλειστές ομάδες δεν έχει παρά να μου στείλει μήνυμα στο https://www.facebook.com/messages/t/nektarios.iglessis ή e-mail εδώ: info@nek.gr

Κυριακή 26 Αυγούστου 2018

ΓΔ - DAX - ΠΟΡΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΑΓΟΡΑΣ 27/8/2018 - ΓΔ ωριαίο - DAX ωριαίο


ΠΡΟΣΟΧΗ!  Σημειώνεται ότι τις επόμενες ημέρες η καθημερινή ενημέρωση από τα διάφορα μέσα και την ανοιχτή ομάδα πλέον θα σταματήσει εντελώς και θα είναι προσβάσιμη μόνο στα μέλη της κλειστής ομάδας. Όσοι επιθυμείτε να γραφτείτε στην κλειστή ομάδα παρακαλώ στείλτε μου προσωπικό μήνυμα μέσω του facebook εδώ...  https://www.facebook.com/nektarios.iglessis   ή στο e-mail του blog: eurobyte2014@gmail.com  

Η διόρθωση ήρθε όπως αναμενόταν με βάση το ενημερωτικό της Παρασκευής. Μέσα στην εβδομάδα είχε αναφερθεί ότι πιθανό ταβάνι λήξης κύματος 4 από το οποίο θα πηγαίναμε σε νέα χαμηλά ήταν το 732, στο οποίο και φτάσαμε. Ομως, ο τρόπος με τον οποίον φτάσαμε αποκλείει μέχρι στιγμής την λήξη κύματος 4 εδώ, γιατί απλά το ανοδικό ήταν 5κυματικό. Αρα προωθητικό. Οπότε έχουμε τα εξής 2 σενάρια:
Σενάριο #1 Το ανοδικό ήταν Α του 4 και τώρα είμαστε στο Β του 4 το οποίο μετά τη λήξη του θα δώσει κύμα C με νέα υψηλά. Σ'αυτή την περίπτωση μετά το πέρας του C θα πάμε σε νέα χαμηλά.
Σενάριο #2 είναι 1-2 νέου ανοδικού, το οποίο επίσης θα δώσει μετά τη λήξη του 2 νέα υψηλά (κύμα 3) αλλά από εκεί και πέρα θα συνεχίσει ανοδικά χωρίς νέα χαμηλά. Λόγω όμως της έλλειψης διαφωνίας rsi σε σχέση με το 735.66, (παρόλη την τοπική διαφωνία η οποία πρακτικά σημαίνει αντίδραση και τίποτα παραπάνω) και λόγω του ότι ακόμα είναι νωρίς έχει προς το παρόν μικρότερες πιθανότητες το παρόν σενάριο.

2 πιθανά πολύ βραχυχρόνια υποσενάρια είναι τα εξής:
Ένα από τα σενάρια που παίζει για παράδειγμα είναι να διορθώνουμε ανοδικά την κίνηση από τις 792.37 (w) κάνοντας ένα ανοδικό x με στόχο τις 746 μονάδες. Αυτό όμως προϋποθέτει να κινηθούμε με συγκεκριμένο τρόπο ο οποίος είναι ο εξής (από 5λεπτο): Αρχικά διόρθωση μέχρι το 717 όπου θα λήξει ένα εσωτερικό C με C=262% του Α σε 5λεπτο και μετά με ισότητα του όλου ανοδικού να γραφτεί το 746, απ'όπου ενδεχόμενα θα πάμε σε νέα χαμηλά. Σαφώς και υπάρχουν και άλλα σενάρια εξαρτώμενα από το βάθος του διορθωτικού που είναι σε εξέλιξη.
Ένα άλλο επίσης πιθανό είναι να πάμε μέχρι το 61.8% του ανοδικού στις 711 μονάδες από 5λεπτο ή στις 712 από ημερήσιο ξεκινώντας από εκεί το επόμενο ανοδικό.

Για σήμερα...
Από κάτω έχουμε διαδοχικά τα 724, 719.30 και 712 που είναι το 23%, 38.2% και 61.8% αντίστοιχα του ανοδικού από ημερήσιο. Λόγω του ότι σε 5λεπτο η υπέρβαση προς τα υψηλά δεν εντάσσεται στο 5κυματικό αλλά είναι κύμα Β με expanded flat υποχρεώνει να έχουμε στο νου μας και τα σημεία από το 5λεπτο ως πιο σωστά στη μέτρηση. Αυτά είναι: 711 (2=61.8% του 1), 718 (2=38.2% του 1) και το 722 (2=23% του 1) 
Από πάνω, έχουμε το 732 στο 50% της κίνησης όπου είναι και η γρήγορη γραμμή τάσης. Αν το διασπάσει επόμενος στόχος είναι το 737 και η ζώνη 745-746 όπου υπάρχει η επόμενη κατερχόμενη γραμμή τάσης καθώς και το 62% του w στην περίπτωση που αντιδρούμε πάνω σε όλο το τριάρι.Η ζώνη αυτή θεωρείται και ζώνη ισχυρής αντίστασης και αν τα εμπόδια που προαναφέρθηκαν ξεπεραστούν είναι πιθανό να αποτελεί σημείο καμπής και λήξης της παρούσας αντίδρασης.



Ο DAX έκανε μια αποτυχημένη απόπειρα διάσπασης της καθοδικής γραμμής τάσης σε 60λεπτο και είναι πιθανό να ξεκινήσει το κύμα 5 με στόχο είτε τις 12050 με ισότητα είτε τις 11805 με 161.8% όπου κουμπώνει και η ισότητα της εξωτερικής αναλογίας στην ίδια περιοχή ή ακόμα και με το δεδομένο ότι το ανοδικό του μπορεί να θεωρηθεί και 5κυματικό να πάει μέχρι το 61.8% του ανοδικού ως κύμα 2 στις 12244. Τέλος, από πάνω η κατερχόμενη βρίσκεται στο 12400 και μόνο έγκυρη διάσπαση αυτής μπορεί να δώσει υψηλότερα νούμερα. Αν τυχόν ο δείκτης γράψει πάνω από 12493.20 τότε το τρέχον κύμα δεν είναι 4 αλλά ανοδικό προωθητικό και βάζει πλώρη για το επόμενο επίπεδο των 12665 μονάδων με ισότητα 3=1 όπου θα βρίσκεται και η κύρια κατερχόμενη σε 60-λεπτο τις επόμενες ημέρες.


Καλή συνεδρίαση!