Η κλειστή ομάδα XAA LIVE PRIVE περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση δεικτών και μετοχών του ΧΑΑ, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση μετοχών που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά με καθορισμό βραχυπρόθεσμων και μεσοπρόθεσμων στόχων, βοήθεια στη διαχείρηση κεφαλαίου και εκτίμηση της πορείας της αγοράς.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE FOREX περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση ξένων δεικτών, εμπορευμάτων, ισοτιμιών και κρυπτονομισμάτων, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση των δεικτών, των εμπορευμάτων, των ισοτιμιών και των κρυπτονομισμάτων που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE V.I.P. περιλαμβάνει ανάλυση αποκλειστικά ξένων μετοχών. Ζωντανές εκπομπές με ανάλυση ξένων μετοχών κάθε ΣΚ.

Σε όλες τις ομάδες γίνεται ανακοίνωση κινήσεων σε πραγματικό χρόνο, ενώ υπάρχει και πίνακας κινήσεων στη σελίδα της κάθε ομάδας, ο οποίος και ανανεώνεται τακτικά.


Όποιος επιθυμεί την εγγραφή σε κάποια από τις κλειστές ομάδες δεν έχει παρά να μου στείλει μήνυμα στο https://www.facebook.com/messages/t/nektarios.iglessis ή e-mail εδώ: info@nek.gr

Δευτέρα 6 Αυγούστου 2018

ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΑΓΟΡΑΣ 6/8/2018

Σε κομβικό σημείο σταμάτησε την Παρασκευή ο ΓΔ, λίγο πάνω από την γραμμή τριγώνου (ήταν 761.20) η οποία για σήμερα Δευτέρα βρίσκεται στο 760, σημείο που θα πρέπει να κρατηθεί προκειμένου για συνέχιση της αντίδρασης. ΖΤο σημείο που σταμάτησε ήταν απράλληλα και το 61.8% του πρώτου ανοδικού, οπότε είναι σημαντικότατη η διάσπασή του προκειμένου να μας οδηγήσει στον επόμενο ανοδικό στόχο που είναι στο 768.25.

Για σήμερα...
Από κάτω έχουμε τη γρήγορη ανοδική γρ.τάσης στο 755.50 και ελάχιστα παρακάτω το 61.8% του ανοδικού (753.80). Πιο κάτω βρίσκεται η κύρια γραμμή τάσης στο 747.
Από πάνω, αν διασπάσουμε το 762 έχουμε το 768.25 που είναι η ισότητα του πρόσφατου ανοδικού και περίπου το 61.8% του 1ου ανοδικού και παράλληλα ελάχιστος στόχος του διπλού πυθμένα της ζώνης των 747+.





O DAX επαλληθεύοντας ακόμα μία φορά το ενημερωτικό της Παρασκευής όντως έληξε το διορθωτικό στη ζώνη του 12500 και είδε το υψηλό του 38.2% του όλου διορθωτικού στο 12644. Διάσπασή του μας πάει στο 12735 που είναι το 61.8% του όλου πτωτικού και εκεί επιπλέον θα κάνει retest τις επόμενες ώρες και στην ανοδική γραμμή καναλιού που έσπασε κάτω. Σε Περίπτωση που αρνηθεί να διασπάσει το σημείο κινδυνευει με νέο πτωτικό κύμα με στόχους 12400 και 12250 με 61.8% και ισότητα του 1ου πτωτικού αντίστοιχα. Τονίζουμε ότι 12400 είναι παράλληλα και το 61.8% του όλου ανοδικού, πράγμα που το κάνει σημαντικότατο σημείο σε περίπτωση διόρθωσης όπως επίσης και πιθανό σημείο λήξης της.