Η κλειστή ομάδα XAA LIVE PRIVE περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση δεικτών και μετοχών του ΧΑΑ, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση μετοχών που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά με καθορισμό βραχυπρόθεσμων και μεσοπρόθεσμων στόχων, βοήθεια στη διαχείρηση κεφαλαίου και εκτίμηση της πορείας της αγοράς.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE FOREX περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση ξένων δεικτών, εμπορευμάτων, ισοτιμιών και κρυπτονομισμάτων, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση των δεικτών, των εμπορευμάτων, των ισοτιμιών και των κρυπτονομισμάτων που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE V.I.P. περιλαμβάνει ανάλυση αποκλειστικά ξένων μετοχών. Ζωντανές εκπομπές με ανάλυση ξένων μετοχών κάθε ΣΚ.

Σε όλες τις ομάδες γίνεται ανακοίνωση κινήσεων σε πραγματικό χρόνο, ενώ υπάρχει και πίνακας κινήσεων στη σελίδα της κάθε ομάδας, ο οποίος και ανανεώνεται τακτικά.


Όποιος επιθυμεί την εγγραφή σε κάποια από τις κλειστές ομάδες δεν έχει παρά να μου στείλει μήνυμα στο https://www.facebook.com/messages/t/nektarios.iglessis ή e-mail εδώ: info@nek.gr

Σάββατο 26 Μαΐου 2018

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΒΡΑΧΥΠΡΟΘΕΣΜΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΑΓΟΡΑΣ

Το πρώτο που θεωρώ είναι ότι το καθοδικό είναι διορθωτικό καθαρά wxy και όχι προωθητικό καθοδικό όπως αναφέρεται από κάποιους.
Το δεύτερο είναι ότι η ταλαιπωρία που βιώνουμε ήτσν απόλυτα αναμενόμενη με βάση τη διαφωνία rsi στις κορυφές σε εβδομαδιαίο τότε.
Τώρα, για το θέμα των 736 μονάδων εκεί που έχω θέμα είναι η μη ύπαρξη μέχρι στιγμής εσωτερικής αναλογίας που να καταλήγει εκεί. Που αυτό σημαίνει 2 τινά. Η θα πάμε 703 (161.8% του α) ή θα δημιουργήσουν με ενδιάμεσο ΑΒΓ ή WXY το εσωτερικό εκείνο κύμα που θα μας πάει στις 736.
Επίσης αν δούμε το 736 και δεν εχει δημιουργηθεί διαφωνία rsi έχουμε θέμα.

Συνοπτικά έχουμε τα εξής δεδομένα
1) Είμαστε σε υπερπουλημένη ζώνη
2) Είτε από εδώ είτε από το 751 οφείλεται αντίδραση
3) Ο ΔΤΡ είναι σε ισότητα και μάλιστα διπλή και εσωτερικού και εξωτερικού.
4) ο FTSE είναι σε ισότητα επίσης
5) Το 754 είναι ισότητα εσωτερικού στον ΓΔ
Άρα λοιπόν με βάση τα παραπάνω είτε από εδώ είτε από το 751 οφείλετε καλή αντίδραση, τέτοια που θα δώσει την απαραίτητη διαφωνία μέχρι το 736 ή

τέτοια που θα δώσει με ένα εσωτερικό ABΓ ή WXY την εσωτερική αναλογία προς το 736 που μας λείπει.

Επίπεδα κάτω του 698 τα θεωρώ αδιανόητα τουλάχιστον προς το παρόν για να τα δούμε τις επόμενες εβδομάδες.
Για μένα είμαστε σε επίπεδα αγορών. Και μένει να δούμε αν η αντίδραση θα είναι καλή ή όχι.