Η κλειστή ομάδα XAA LIVE PRIVE περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση δεικτών και μετοχών του ΧΑΑ, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση μετοχών που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά με καθορισμό βραχυπρόθεσμων και μεσοπρόθεσμων στόχων, βοήθεια στη διαχείρηση κεφαλαίου και εκτίμηση της πορείας της αγοράς.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE FOREX περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση ξένων δεικτών, εμπορευμάτων, ισοτιμιών και κρυπτονομισμάτων, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση των δεικτών, των εμπορευμάτων, των ισοτιμιών και των κρυπτονομισμάτων που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE V.I.P. περιλαμβάνει ανάλυση αποκλειστικά ξένων μετοχών. Ζωντανές εκπομπές με ανάλυση ξένων μετοχών κάθε ΣΚ.

Σε όλες τις ομάδες γίνεται ανακοίνωση κινήσεων σε πραγματικό χρόνο, ενώ υπάρχει και πίνακας κινήσεων στη σελίδα της κάθε ομάδας, ο οποίος και ανανεώνεται τακτικά.


Όποιος επιθυμεί την εγγραφή σε κάποια από τις κλειστές ομάδες δεν έχει παρά να μου στείλει μήνυμα στο https://www.facebook.com/messages/t/nektarios.iglessis ή e-mail εδώ: info@nek.gr

Δευτέρα 21 Μαΐου 2018

ΓΔ

ΓΔ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ

Την περασμένη εβδομάδα έγινε κλείσιμο κάτω από την κύρια γραμμή τάσης σε κλεισίματα. Κρίσιμες γι αυτή την εβδομάδα οι 800.50 μονάδες όπου βρίσκεται η καθοδική γραμμή τάσης.

2 εξωτερικές αναλογίες (μπλε φίμπο) δίνουν πιθανή λήξη του διορθωτικού στο 736 όπου βρίσκεται και η πράσινη γραμμή καναλιού για τις επόμενες 2 εβδομάδες, η παράλληλη δηλ. αυτής που ενώνει τα υψηλά. Αν και εφόσον η διόρθωση λήξει εκεί το ανοδικό που θα ξεκινήσει θα έχει στόχο τις 931.50 μονάδες.

Μεσοπρόθεσμα η άνοδος του πετρελαίου αναμένεται να πλήξει το ΑΕΠ μας αφού σύμφωνα με έγκυρους οικονομολόγους,  άνοδος κατά 5% στο βαρέλι οδηγεί σε μείωση του ΑΕΠ κατά 0.4%. Πίεση πιθανά θα δεχτούμε και σε σχέση με τα εθνικά θέματα με τους εξ ανατολάς και εκ του βορρά γείτονες. 


ΓΔ ΗΜΕΡΗΣΙΟ

Βραχυπρόθεσμα αναμένεται αντίδραση (δεδομένου του staff level agreement και της επικείμενης συμφωνίας) το μέγεθος της οποίας θα κριθεί από την ανοδική διάσπαση του 795 όπου βρίσκεται η γρ.τάσης σε ημερήσιο και του 800.50 που είναι η γρ.τάσης στο εβδομαδιαίο.

Η ισότητα του τμήματος Α, μας δίνει C=A στις 751 μονάδες. Σημείο που αν εκεί λήξει το διορθωτικό μας δίνει τις 946 μονάδες ως ανοδικό στόχο.