Η κλειστή ομάδα XAA LIVE PRIVE περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση δεικτών και μετοχών του ΧΑΑ, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση μετοχών που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά με καθορισμό βραχυπρόθεσμων και μεσοπρόθεσμων στόχων, βοήθεια στη διαχείρηση κεφαλαίου και εκτίμηση της πορείας της αγοράς.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE FOREX περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση ξένων δεικτών, εμπορευμάτων, ισοτιμιών και κρυπτονομισμάτων, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση των δεικτών, των εμπορευμάτων, των ισοτιμιών και των κρυπτονομισμάτων που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE V.I.P. περιλαμβάνει ανάλυση αποκλειστικά ξένων μετοχών. Ζωντανές εκπομπές με ανάλυση ξένων μετοχών κάθε ΣΚ.

Σε όλες τις ομάδες γίνεται ανακοίνωση κινήσεων σε πραγματικό χρόνο, ενώ υπάρχει και πίνακας κινήσεων στη σελίδα της κάθε ομάδας, ο οποίος και ανανεώνεται τακτικά.


Όποιος επιθυμεί την εγγραφή σε κάποια από τις κλειστές ομάδες δεν έχει παρά να μου στείλει μήνυμα στο https://www.facebook.com/messages/t/nektarios.iglessis ή e-mail εδώ: info@nek.gr

Δευτέρα 14 Μαΐου 2018

ΓΔ, ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΑΓΟΡΑΣ

ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΑΓΟΡΑΣ 14/5/2017

Στην αγορά το βασικό σενάριο έχει ανοδική κατάληξη που είναι οι 921 μονάδες, δηλ. 100 μονάδες πάνω από εδώ που είμαστε.
Με τη διαφορά ότι μας λείπει το σημείο Β λήξης της αντίδρασης και μετά ένα διορθωτικό κύμα C που θα δώσει νέο χαμηλό πριν ξεκινήσουμε για το ανοδικό αυτό.
Δεύτερο σενάριο, αλλά με μικρότερες πιθανότητες αποτελεί η άμεση ανοδική πορεία, αλλά αυτό είναι κάτι που βασίζεται σε συγκεκριμένα timeframes και όχι σε όλα.
Εάν το κύμα Β έληξε ήδη στο πρόσφατο υψηλό τότε το εσωτερικό κύμα c θα μας πάει τις επόμενες ημέρες κοντά στις 800 μονάδες (802).
Τα σημεία που έχουμε κάτω από εδώ που είμαστε είναι οι 817.50 που είναι η καθοδική γραμμή, κάτω από την οποία έχουμε το 812 (38% του 1) και το 802 (62% του 1).
Από πάνω έχουμε το γνωστό 835-836 που είναι το 62% της αντίδρασης στο τελευταίο διορθωτικό ενώ από το 10λεπτο προκύπτει και το 832.50 ως σημείο πιθανής λήξης εσωτερικού Β με expanded flat.

Ο DAX πλησιάζει στο σημείο που εκτιμάται ότι θα ολοκληρώσει το κύμα 1 στις 2150-2170 (βρίσκεται 1.2% πάνω από εδώ) και θα πάει για κύμα 2 διορθώνοντας όλη την κίνηση κατά ένα ποσοστό.
Ο DOW έσπασε πάνω το τρίγωνό του και αναμένεται αφού ολοκληρώσει το ανοδικό του, να γυρίσει να τεστάρει την γραμμή τριγώνου και τη γραμμή τάσης που έσπασε πάνω κάνοντας κύμα 2 και συνεχίζοντας πάνω για το 3 του 5 το οποίο πιθανότατα θα μας δώσει νέα υψηλά. 

Καλή συνεδρίαση!