Η κλειστή ομάδα XAA LIVE PRIVE περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση δεικτών και μετοχών του ΧΑΑ, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση μετοχών που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά με καθορισμό βραχυπρόθεσμων και μεσοπρόθεσμων στόχων, βοήθεια στη διαχείρηση κεφαλαίου και εκτίμηση της πορείας της αγοράς.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE FOREX περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση ξένων δεικτών, εμπορευμάτων, ισοτιμιών και κρυπτονομισμάτων, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση των δεικτών, των εμπορευμάτων, των ισοτιμιών και των κρυπτονομισμάτων που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE V.I.P. περιλαμβάνει ανάλυση αποκλειστικά ξένων μετοχών. Ζωντανές εκπομπές με ανάλυση ξένων μετοχών κάθε ΣΚ.

Σε όλες τις ομάδες γίνεται ανακοίνωση κινήσεων σε πραγματικό χρόνο, ενώ υπάρχει και πίνακας κινήσεων στη σελίδα της κάθε ομάδας, ο οποίος και ανανεώνεται τακτικά.


Όποιος επιθυμεί την εγγραφή σε κάποια από τις κλειστές ομάδες δεν έχει παρά να μου στείλει μήνυμα στο https://www.facebook.com/messages/t/nektarios.iglessis ή e-mail εδώ: info@nek.gr

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018

ΓΔ, EKTIMHΣΗ ΑΓΟΡΑΣ

ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΑΓΟΡΑΣ 21/3/2017

Σημειώθηκε χθες καθοδική διάσπαση του γνωστού καφέ καναλιού σε 10λεπτο και retest πάνω στην παλιά καθοδική γραμμή τάσης.
Οι τράπεζες σχημάτισαν διαφωνία στο ημερήσιο και κάποιες από αυτές όπως π.χ. ΕΥΡΩΒ, ΕΤΕ, ΑΛΦΑ δείχνουν πιθανή λήξη διορθωτικού στο χθεσινό χαμηλό τους χωρίς όμως να αποκλείεται απλή αντίδραση και συνέχιση του διορθωτικού με νέες διαφωνίες.
Ενδεχόμενη συνέχιση της αντίδρασης θα βρει κόντρα στη γρ.τάσης στο 811.50 και στο γειτονικό επίπεδο 38% στο 812.50, διάσπαση του οποίου δίνει το 822.60.
Συνέχιση ταλαιπωρίας και νότιας κίνησης μας πάει στο 783.70 όπου βρίσκεται η γραμμή καναλιού με κόντρα στο 795 όπου βρίσκεται η παλιά γραμμή τάσης.
Η ΜΙΓ πραγματοποίησε όχι απλά αντίδραση, αλλά βάσει γενικής και κυματικής εικόνας ξεκίνησε κύμα 3 προωθητικό.
ο FTSEM έσπασε γραμμή τάσης πάνω κάνοντας ένα πολύ καλό κερί αντιστροφής που υπόσχεται συνέχεια.

Καλή συνεδρίαση!