Η κλειστή ομάδα XAA LIVE PRIVE περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση δεικτών και μετοχών του ΧΑΑ, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση μετοχών που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά με καθορισμό βραχυπρόθεσμων και μεσοπρόθεσμων στόχων, βοήθεια στη διαχείρηση κεφαλαίου και εκτίμηση της πορείας της αγοράς.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE FOREX περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση ξένων δεικτών, εμπορευμάτων, ισοτιμιών και κρυπτονομισμάτων, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση των δεικτών, των εμπορευμάτων, των ισοτιμιών και των κρυπτονομισμάτων που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE V.I.P. περιλαμβάνει ανάλυση αποκλειστικά ξένων μετοχών. Ζωντανές εκπομπές με ανάλυση ξένων μετοχών κάθε ΣΚ.

Σε όλες τις ομάδες γίνεται ανακοίνωση κινήσεων σε πραγματικό χρόνο, ενώ υπάρχει και πίνακας κινήσεων στη σελίδα της κάθε ομάδας, ο οποίος και ανανεώνεται τακτικά.


Όποιος επιθυμεί την εγγραφή σε κάποια από τις κλειστές ομάδες δεν έχει παρά να μου στείλει μήνυμα στο https://www.facebook.com/messages/t/nektarios.iglessis ή e-mail εδώ: info@nek.gr

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

ΓΔ, ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΑΓΟΡΑΣ

ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΑΓΟΡΑΣ 14/3/2017

Αναμένεται πιθανή μικρή και βραχύβια ενδοσυνεδριακή αντίδραση (όχι απαραίτητα) ή/και συνέχιση της διόρθωσης μέχρι τουλάχιστον το 821.80-822 σε 1η φάση. Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε την εσωτερική διάρθρωση του τρέχοντος καθοδικού η οποία θα δείξει αν θα έχει σκοπό την προσέγγιση της περιοχής των 780 μονάδων, όπως αναμένεται (πιθ/τα 60%). Λιγότερες οι πιθανότητες να είναι 1-2 του 1ου ανοδικού με το 2 να είναι σε αναμονή λήξης για να πάρουμε το 3 που θα δώσει νέα υψηλά. (πιθ/τα 40%)
Το κλίμα στην Ευρώπη είναι επιβαρυμένο και το χθεσινό κερί στον DAX μόνο καλό δεν είναι.
Στο χθεσινό ενημερωτικό γράφτηκε: "Αδυναμία υπέρβασης των σημαντικών επιπέδων (262%του1) που έφτασαν συγκεκριμένα χαρτιά τη Δευτέρα (ΜΟΗ,ΜΠΕΛΑ) και (162%του1) για ΟΤΕ θα σημάνει και είδική αλλά και γενικότερη διόρθωση στο ΧΑΑ", πράγμα το οποίο ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΓΙΝΕ.

Καλή συνεδρίαση!