Η κλειστή ομάδα XAA LIVE PRIVE περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση δεικτών και μετοχών του ΧΑΑ, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση μετοχών που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά με καθορισμό βραχυπρόθεσμων και μεσοπρόθεσμων στόχων, βοήθεια στη διαχείρηση κεφαλαίου και εκτίμηση της πορείας της αγοράς.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE FOREX περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση ξένων δεικτών, εμπορευμάτων, ισοτιμιών και κρυπτονομισμάτων, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση των δεικτών, των εμπορευμάτων, των ισοτιμιών και των κρυπτονομισμάτων που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE V.I.P. περιλαμβάνει ανάλυση αποκλειστικά ξένων μετοχών. Ζωντανές εκπομπές με ανάλυση ξένων μετοχών κάθε ΣΚ.

Σε όλες τις ομάδες γίνεται ανακοίνωση κινήσεων σε πραγματικό χρόνο, ενώ υπάρχει και πίνακας κινήσεων στη σελίδα της κάθε ομάδας, ο οποίος και ανανεώνεται τακτικά.


Όποιος επιθυμεί την εγγραφή σε κάποια από τις κλειστές ομάδες δεν έχει παρά να μου στείλει μήνυμα στο https://www.facebook.com/messages/t/nektarios.iglessis ή e-mail εδώ: info@nek.gr

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

DJIA

DJIA ΗΜΕΡΗΣΙΟ

Πιθανοί στόχοι 23000  (50%), 22250 (30%), 21300 (20%)
ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΗΣ ΔΙΟΡΘΩΣΗΣ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΕΝΑ 5 ΑΝΟΔΙΚΟ!

Στα υψηλά ο δείκτης ολοκλήρωσε κύμα 3 μπλε με 3=261.8% του 1 και έκτοτε ξεκίνησε μία τεθλασμένη διόρθωση (5-3-5) η οποία είναι ακόμα σε εξέλιξη. Οπότε είμαστε σε κύμα 4 και αναμένουμε τη λήξη του προκειμένου να ξεκινήσει το 5 ανοδικό.  Το σημείο που τελικά θα λήξει η διόρθωση θα μας δώσει και τα σημεία πιθανής λήξης του 5.
Τα πιθανά σημεία λήξης του διορθωτικού 4 είναι:
1) οι 23000 μονάδες με C=A (πιθ/τα 50%)
2) οι 22250 που βρίσκεται το 50% του κύματος 3 που διορθώνει  (πιθ/τα 30%) και
3) εάν κι εφόσον η πίεση συνεχιστεί τελευταίο επίπεδο πιθανής λήξης είναι οι 21300 με C=161.8% του Α όπου είναι περίπου και το 61.8% του ανοδικού 3 (πιθ/τα 20%).

Εάν ξεκινήσει το ανοδικό από εδώ που είναι βλέπει με ισότητα τα προηγούμενα υψηλά. Θεωρητικά και με βάση τις εξωτερικές μετρήσεις θα μπορούσε να έχει λήξη στο παρόν χαμηλό. Το μόνο πρόβλημα είναι τα εσωτερικά που δεν συμφωνούν.

Παρατηρούμε επίσης ότι υπάρχει διαφωνία στον rsi στους πυθμένες την οποία και θα πρέπει να εύχονται οι λονγκ να κρατηθεί και να μην χαλάσει προκειμένου να έχουμε λήξη του διορθωτικού και έναρξη του ανοδικού 5 σύντομα.

Υποκειμενική Τεχνική Παρατήρηση: Σε αρκετές περιπτώσεις σε διαγράμματα στις αρχικές φάσεις διόρθωσης δημιουργείται ένα κερί με μεγάλη αιχμή, δηλ ένα κερί που κατεβαίνει απότομα προς τα κάτω και μετά μαζεύεται κλείνοντας αρκετά πιο πάνω από το χαμηλό. Το χαμηλό αυτού του κεριού συχνά χτυπάει σε ένα σημαντικό φίμπο του ανοδικού κομματιού και δείχνει ποιό κομμάτι του ακριβώς πάει να διορθώσει. Αυτό πρακτικά σημαίνει οτι ακόμα κι αν δεν μετρήσει κανείς ένα διάγραμμα όπου εμφανίζεται κάτι τέτοιο έχει απευθείας εικόνα του κύματος που πρόκειται να υποστεί τη διόρθωση. Κάτι τέτοιο συνέβη εδώ όπως φαίνεται και στο διάγραμμα.