Η κλειστή ομάδα XAA LIVE PRIVE περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση δεικτών και μετοχών του ΧΑΑ, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση μετοχών που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά με καθορισμό βραχυπρόθεσμων και μεσοπρόθεσμων στόχων, βοήθεια στη διαχείρηση κεφαλαίου και εκτίμηση της πορείας της αγοράς.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE FOREX περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση ξένων δεικτών, εμπορευμάτων, ισοτιμιών και κρυπτονομισμάτων, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση των δεικτών, των εμπορευμάτων, των ισοτιμιών και των κρυπτονομισμάτων που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE V.I.P. περιλαμβάνει ανάλυση αποκλειστικά ξένων μετοχών. Ζωντανές εκπομπές με ανάλυση ξένων μετοχών κάθε ΣΚ.

Σε όλες τις ομάδες γίνεται ανακοίνωση κινήσεων σε πραγματικό χρόνο, ενώ υπάρχει και πίνακας κινήσεων στη σελίδα της κάθε ομάδας, ο οποίος και ανανεώνεται τακτικά.


Όποιος επιθυμεί την εγγραφή σε κάποια από τις κλειστές ομάδες δεν έχει παρά να μου στείλει μήνυμα στο https://www.facebook.com/messages/t/nektarios.iglessis ή e-mail εδώ: info@nek.gr

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020

ΓΔ - ΠΟΡΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

XAA LIVE - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΓΟΡΑΣ 19/02/2020

H κίνηση προς το 930 δείχνει να καθυστερεί και άλλο εν μέσω συνέχισης της διόρθωσης αλλά η τεχνική άποψη είναι ότι θα προσεγγιστεί και ενδεχομένως και να διασπαστεί εντός των επόμενων 4-5 ημερών.
Αναμένεται έως και την Παρασκευή, ημέρα παραγώγων η κίνηση εντός range 898-925 και μετέπειτα ανοδική διάσπαση προς το 930-931.20 τουλάχιστον.

Για σήμερα... Πιθανότερη όλων μια αντίδραση έως το 61.8% του τελευταίου καθοδικού στο 920. 

Από κάτω: Έχουμε το 895 όπου έχουμε ισότητα του εσωτερικού και 61,8% του εξωτερικού καθοδικού καθώς και το 906 ανοδική γραμμή τάσης.      

Από πάνω: Έχουμε το 920 61.8% του τελευταίου καθοδικού, το 923 καθοδική γραμμή τάσης, το 930 (c=a) και 937 (61.8% και 77% του καθοδικού αντίστοιχα), καθώς και το γκαπ στο 931.21.                  

Καλή συνεδρίαση!