Η κλειστή ομάδα XAA LIVE PRIVE περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση δεικτών και μετοχών του ΧΑΑ, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση μετοχών που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά με καθορισμό βραχυπρόθεσμων και μεσοπρόθεσμων στόχων, βοήθεια στη διαχείρηση κεφαλαίου και εκτίμηση της πορείας της αγοράς.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE FOREX περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση ξένων δεικτών, εμπορευμάτων, ισοτιμιών και κρυπτονομισμάτων, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση των δεικτών, των εμπορευμάτων, των ισοτιμιών και των κρυπτονομισμάτων που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE V.I.P. περιλαμβάνει ανάλυση αποκλειστικά ξένων μετοχών. Ζωντανές εκπομπές με ανάλυση ξένων μετοχών κάθε ΣΚ.

Σε όλες τις ομάδες γίνεται ανακοίνωση κινήσεων σε πραγματικό χρόνο, ενώ υπάρχει και πίνακας κινήσεων στη σελίδα της κάθε ομάδας, ο οποίος και ανανεώνεται τακτικά.


Όποιος επιθυμεί την εγγραφή σε κάποια από τις κλειστές ομάδες δεν έχει παρά να μου στείλει μήνυμα στο https://www.facebook.com/messages/t/nektarios.iglessis ή e-mail εδώ: info@nek.gr

Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020

ΓΔ - ΠΟΡΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!

XAA LIVE - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΓΟΡΑΣ 03/02/2020

Στο live της Κυριακής έγινε εκτενής αναφορά τόσο στα σενάρια που παίζουν όσο και στα σημαντικότερα σημεία που θα μας δώσουν ενδείξεις κατεύθυνσης. https://www.facebook.com/nektarios.iglessis/videos/10219476045227245/

Την Πέμπτη, όπως ακριβώς αναμενόταν δόθηκε λύση του σχηματισμού συσσώρευσης και μάλιστα καθοδικά βρίσκοντας στήριξη στο 38.2% του τελευταίου καθοδικού αλλά και κάνοντας retest στην σημαντική ευθεία που ενώνει τα υψηλά 8/7 και 31/7 και η οποία έσπασε πάνω στις 23/12. Ακριβώς το ίδιο με κλείσιμο πανω ακριβώς στην ίδια γραμμή παρόλα τα ενδοσυνεδριακά χαμηλά έγινε και την Παρασκευή.

Ετσι, την Παρασκευή δεν έγινε καν απόπειρα προσέγγισης του 38.2% επιπέδου ούτε της γραμμής τάσης που ήταν στο 926 και 928 αντίστοιχα, πράγμα που σημαίνει ότι παραμένουμε εντός του καθοδικού καναλιού, "χτυπήθηκε" όμως και κρατήθηκε το 23% του όλου ανοδικού από τα χαμηλά του 15Αύγουστου χωρίς παράλληλα όμως να γίνει κλείσιμο κάτω από το 38.2% του τελευταίου ανοδικού, δημιουργώντας παράλληλα ανοδική απόκλιση σε 60λεπτο και αφήνοντας βάσιμες ελπίδες για αντίδραση.

Αν το χαμηλό της Παρασκευής (907.29) κρατηθεί, τότε είναι δυνατή μια αντίδραση σε 1η φάση έως το 38.2% του καθοδικού δηλ στις 923 με κοντρα λίγο πιο πάνω την γρ τάσης στο 924, επίπεδο που αν καταφέρει να διασπάσει ανοδικά ανοίγει τον δρόμο για το 61.8% του καθοδικού στις 933.

Σε περίπτωση παραβίασης του χαμηλού της Παρασκευής θέλουμε διακράτηση του 902.40 (προκειμένου να μην χαλάσει η πιθανότητα 5κυματικής εξέλιξης του ανοδικού).


Για σήμερα...

Από κάτω: Έχουμε τα σημεία 902 (50% του τελευταίου), 892(61.8% του τελευταίου) και 885 (38,2% του όλου ανοδικού)    

Από πάνω: Έχουμε το 924 καθοδ γραμμή τάσης, το 933 και 923 (61.8% και 38.2% του καθοδικού αντίστοιχα).                  

Καλή συνεδρίαση!