Η κλειστή ομάδα XAA LIVE PRIVE περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση δεικτών και μετοχών του ΧΑΑ, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση μετοχών που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά με καθορισμό βραχυπρόθεσμων και μεσοπρόθεσμων στόχων, βοήθεια στη διαχείρηση κεφαλαίου και εκτίμηση της πορείας της αγοράς.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE FOREX περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση ξένων δεικτών, εμπορευμάτων, ισοτιμιών και κρυπτονομισμάτων, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση των δεικτών, των εμπορευμάτων, των ισοτιμιών και των κρυπτονομισμάτων που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE V.I.P. περιλαμβάνει ανάλυση αποκλειστικά ξένων μετοχών. Ζωντανές εκπομπές με ανάλυση ξένων μετοχών κάθε ΣΚ.

Σε όλες τις ομάδες γίνεται ανακοίνωση κινήσεων σε πραγματικό χρόνο, ενώ υπάρχει και πίνακας κινήσεων στη σελίδα της κάθε ομάδας, ο οποίος και ανανεώνεται τακτικά.


Όποιος επιθυμεί την εγγραφή σε κάποια από τις κλειστές ομάδες δεν έχει παρά να μου στείλει μήνυμα στο https://www.facebook.com/messages/t/nektarios.iglessis ή e-mail εδώ: info@nek.gr

Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019

ΓΔ - ΔΤΡ - FTSE - ΠΟΡΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

XAA LIVE - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΓΟΡΑΣ 1/11/2019

Καλημέρα και Καλό μήνα!

Τονίζεται για ακόμα μία φορά ότι συγκεκριμένα χαρτιά δείχνουν να διορθώνουν κομμάτι του ανοδικού αρκετά μεγαλύτερο και παλαιότερο από αυτό που αρχικά φαινόταν. Πράγμα που σημαίνει ότι ακόμα και μετά από βραχυπρόθεσμη αντίδραση οφείλουν μεσοπρόθεσμα να δουν χαμηλότερα νούμερα.
Αντίθετα, βραχυπρόθεσμα επιμέρους χαρτιά έχουν ανοδικά υπόλοιπα.

Η διάσπαση του 877 η οποία επιχειρήθηκε συνολικά 7 φορές (5 πρόσφατα και 2 παλαιότερα) μας δίνει απευθείας το 885-886 και επόμενο στόχο το 905.
Ο FTSE με την σειρά του διέσπασε το 2176 και μας δίνει στόχους 2229 και 2264.
Προς το παρόν εκείνος που έκανε πλέον ξεκάθαρη ανοδική διάσπαση είναι ο ΔΤΡ και δείχνει (εκτός απροόπτου) να κινείται προς τις 965 μονάδες με κάποιες ενδιάμεσες στάσεις σε σημεία, όπως ακριβώς αναφέρθηκε και στο live της περασμένης Δευτέρας αλλά και σε προηγούμενα.

Σε εξέλιση είναι οι εγγραφές για το 3ο ιντερνετικό σεμινάριο κυματικής ανάλυσης που θα ξεκινήσει στις 23 Νοέμβρη. Καλό είναι να κάνετε κτήμα σας την κυματική αλλά και βασικά στοιχεία της κλασικής Τ.Α. και να μην εξαρτάστε από κανέναν σε σχέση με τις επιτυχημένες κινήσεις σας στο χαα ούτε από την τύχη!
Περισσότερες πληροφορίες για το σεμινάριο εδω: https://eurobyte.blogspot.com/2019/10/3.html

Για σήμερα...

Από κάτω: Έχουμε το 869.50 όπου είναι η γρήγορη ανοδ.γραμμή τάσης του τρέχοντος υποκύματος και τα 841, 855 και 863 που είναι το 61.8%, το 38.2% και το 23% του ανοδικού αντίστοιχα.

Από πάνω: Έχουμε τα 885 και 905 που είναι το C=77% & 100% του A αντίστοιχα. Το 886.50 γραμμή καναλιού.      

Καλή συνεδρίαση!