Η κλειστή ομάδα XAA LIVE PRIVE περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση δεικτών και μετοχών του ΧΑΑ, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση μετοχών που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά με καθορισμό βραχυπρόθεσμων και μεσοπρόθεσμων στόχων, βοήθεια στη διαχείρηση κεφαλαίου και εκτίμηση της πορείας της αγοράς.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE FOREX περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση ξένων δεικτών, εμπορευμάτων, ισοτιμιών και κρυπτονομισμάτων, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση των δεικτών, των εμπορευμάτων, των ισοτιμιών και των κρυπτονομισμάτων που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE V.I.P. περιλαμβάνει ανάλυση αποκλειστικά ξένων μετοχών. Ζωντανές εκπομπές με ανάλυση ξένων μετοχών κάθε ΣΚ.

Σε όλες τις ομάδες γίνεται ανακοίνωση κινήσεων σε πραγματικό χρόνο, ενώ υπάρχει και πίνακας κινήσεων στη σελίδα της κάθε ομάδας, ο οποίος και ανανεώνεται τακτικά.


Όποιος επιθυμεί την εγγραφή σε κάποια από τις κλειστές ομάδες δεν έχει παρά να μου στείλει μήνυμα στο https://www.facebook.com/messages/t/nektarios.iglessis ή e-mail εδώ: info@nek.gr

Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019

ΓΔ - ΠΟΡΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

XAA LIVE - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΓΟΡΑΣ 18/11/2019

Στο live του Σαββάτου https://www.facebook.com/nektarios.iglessis/videos/10218722350945359/ εξετάστηκαν τόσο οι βασικοί ξένοι δείκτες όσο και οι δικοί μας.
Η εικόνα δείχνει ότι υπάρχουν ακόμα ανοδικά υπόλοιπα σε πολλά επι μέρους χαρτιά αλλά και σε δείκτες, πράγμα που είχαμε αναφέρει εδώ και μία εβδομάδα και είχε ως αποτέλεσμα την τρέχουσα αντίδραση η οποία πιθανά δεν έχει λάβει ακόμα τέλος.
Από εδώ και περα αν διασπαστεί το 892 η πλέον κρίσιμη ζώνη είναι αυτή του 903-905 που αποτελεί ζώνη συμβολής του 77% του τελευταίου ανοδικού και της ισότητας του μεγαλύτερου ανοδικού, όπου σαν 3άρι μπορεί να δοθεί λήξη του ανοδικού (βαθμού Β/Χ). Στις 906 βρίσκεται και η ευθεία που ενώνει τα 2 υψηλά. Μόνο από το 906 και πάνω μπορούμε να μιλήσουμε για κάτι καλύτερο.
Tο άσχημο για τους μεσοπρόθεσμους λονγκ είναι ότι το ανοδικό τόσο στον ΓΔ όσο και σε πολλά επιμέρους χαρτιά δείχνει να είναι κομμάτι ενός μεγάλου (σε χρόνο) Β/Χ αντίδρασης το οποίο όταν ολοκληρωθεί θα ακολουθηθεί από κύμα C/Y καθοδικό. Η εικόνα αυτή ενισχύεται από την διαδοχική ύπαρξη τριαριών το οποίο κυματικά παραπέμπει σε αντίδραση και όχι σε προωθητικό ανοδικό αλλά και από το γεγονός ότι η διαφωνία που δόθηκε στις κορυφές 5/7 και 31/7 δεν έχει αναιρεθεί από κάποια διαφωνία στους πυθμένες η οποία να παραπέμπει σε ένα καλό προωθητικό ανοδικό.

Διανύουμε τις τελευταίες ημέρες εγγραφών για το 3ο ιντερνετικό σεμινάριο κυματικής ανάλυσης που θα ξεκινήσει στις 23 Νοέμβρη. Καλό είναι να κάνετε κτήμα σας την κυματική αλλά και βασικά στοιχεία της κλασικής Τ.Α. και να μην εξαρτάστε από κανέναν σε σχέση με τις επιτυχημένες κινήσεις σας στο χαα ούτε ακόμα χειρότερα απλά από την τύχη!
Περισσότερες πληροφορίες για το σεμινάριο εδω: https://eurobyte.blogspot.com/2019/10/3.html

Για σήμερα... Mε μεγαλύτερες πιθανότητες αναμένεται διόρθωση έως 881 ή 877 και η συνέχιση της αντίδρασης μετά από αυτή.

Από κάτω: Έχουμε το 840 ανοδική γραμμή τάσης, το 877 και 881 50% και 38% αντίστοιχα του τελευταίου ανοδικού υποκύματος και 878 σημείο retest της καθοδικής γραμμής. 868 είναι το 61.8% του όλου τελευταίου ανοδικού στην περίτπωση που αυτό παραμείνει 3-κυματικό.

Από πάνω: Έχουμε το 892 τυχόν διάσπαση του οποίου θα μας πάει στις 903-906 μονάδες.        

Καλή συνεδρίαση!