Η κλειστή ομάδα XAA LIVE PRIVE περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση δεικτών και μετοχών του ΧΑΑ, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση μετοχών που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά με καθορισμό βραχυπρόθεσμων και μεσοπρόθεσμων στόχων, βοήθεια στη διαχείρηση κεφαλαίου και εκτίμηση της πορείας της αγοράς.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE FOREX περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση ξένων δεικτών, εμπορευμάτων, ισοτιμιών και κρυπτονομισμάτων, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση των δεικτών, των εμπορευμάτων, των ισοτιμιών και των κρυπτονομισμάτων που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE V.I.P. περιλαμβάνει ανάλυση αποκλειστικά ξένων μετοχών. Ζωντανές εκπομπές με ανάλυση ξένων μετοχών κάθε ΣΚ.

Σε όλες τις ομάδες γίνεται ανακοίνωση κινήσεων σε πραγματικό χρόνο, ενώ υπάρχει και πίνακας κινήσεων στη σελίδα της κάθε ομάδας, ο οποίος και ανανεώνεται τακτικά.


Όποιος επιθυμεί την εγγραφή σε κάποια από τις κλειστές ομάδες δεν έχει παρά να μου στείλει μήνυμα στο https://www.facebook.com/messages/t/nektarios.iglessis ή e-mail εδώ: info@nek.gr

Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019

ΓΔ - FTSEM - ΠΟΡΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

XAA LIVE - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΓΟΡΑΣ 24/6/2019

Όλη η πορεία του ΓΔ και του FTSEM αναλύθηκε διεξοδικά στο χθεσινό live εδω: https://www.facebook.com/nektarios.iglessis/videos/10217492948011054/
Σε απόλυτη συμφωνία με το ενημερωτικό της Παρασκευής η διόρθωση συνεχίστηκε και κρατήθηκε σε κλείσιμο η ζώνη 826-828 όπου αποτελεί σημείο τετραπλό υψίστης σημασίας. Διασπάστηκε δε ανοδικά το επίπεδο του 38% του τελευταίου καθοδικού παραπέμποντας σε συνέχιση της αντίδρασης προς τα επόμενα επίπεδα.
Aναμένεται συνέχιση της αντίδρασης τουλάχιστον μέχρι το 844 (61.8%) ή το 849 (77%). 
Αδυναμία διάσπασης είτε του 844, είτε του 849 είναι δυνατό να μας πάει σε νέα χαμηλά. Οι διαφωνίες που έχουν τονιστεί στα προηγούμενα ενημερωτικά εξακολουθούν να αποτελούν αγκάθι στην άνοδο. Όμως, υπάρχει κάτι σημαντικό υπέρ των λονγκ:
Σημαντική παρατήρηση: Η παρούσα κίνηση σε ΓΔ από 3/6 έως τώρα θυμίζει τόσο σε βαθμό διόρθωσης, όσο και σε επίπεδο διαφωνιών την κίνηση που έγινε από 4/3-26/3 και η οποία οδήγησε τον ΓΔ σε νέα υψηλά. Αν πραγματοποιηθεί το ίδιο, τότε σύντομα θα δούμε τις 897/907 μονάδες απευθείας και χωρίς να δούμε νέα τοπικά χαμηλά. Σε αυτό συμβάλλει και το γεγονός ότι κάποια επιμέρους χαρτιά διέσπασαν ανοδικά σημαντικά επίπεδα ενεργοποιώντας τα επόμενα π.χ. ΒΙΟ, πράγμα που ενισχύει το γεγονός ότι η άνοδος έχει μέλλον ακόμα.
Μετά την διάσπαση των πρόσφατων υψηλών σειρά έχει το 864 όπου θα μπορούσε θεωρητικά αν θέλουν το 1 του 3 να λάβει τέλος και να πάμε είτε στο 23% είτε στο 38% της κίνησης σε μια καλή διόρθωση πριν τα νέα υψηλά.

Για σήμερα...

Από κάτω: Έχουμε το 824(23%) και το 802(38%) του ανοδικού, τη ζώνη 826-828 που είναι 61.8% του τελευταίου ανοδικού, σημείο C=A, σημείο retest της παλιάς καθοδικής και σημείο της ανοδικής γραμμής τάσης/καναλιού (4-πλό σημείο) στο οποίο περίπου σταθήκαμε την Παρασκευή και το 829 η ανοδ. γραμμή τάσης και τέλος στο 832 η καθοδική γρ. τάσης.

Από πάνω: Έχουμε τα 844 και 849 (62% και 77% αντίστοιχα του τελ. καθοδικού) και το γνωστό 856-857 που δεν διασπάστηκε ακόμα, πράγμα που αν συμβει μας πάει στο 864.  

Καλή συνεδρίαση!