Η κλειστή ομάδα XAA LIVE PRIVE περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση δεικτών και μετοχών του ΧΑΑ, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση μετοχών που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά με καθορισμό βραχυπρόθεσμων και μεσοπρόθεσμων στόχων, βοήθεια στη διαχείρηση κεφαλαίου και εκτίμηση της πορείας της αγοράς.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE FOREX περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση ξένων δεικτών, εμπορευμάτων, ισοτιμιών και κρυπτονομισμάτων, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση των δεικτών, των εμπορευμάτων, των ισοτιμιών και των κρυπτονομισμάτων που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE V.I.P. περιλαμβάνει ανάλυση αποκλειστικά ξένων μετοχών. Ζωντανές εκπομπές με ανάλυση ξένων μετοχών κάθε ΣΚ.

Σε όλες τις ομάδες γίνεται ανακοίνωση κινήσεων σε πραγματικό χρόνο, ενώ υπάρχει και πίνακας κινήσεων στη σελίδα της κάθε ομάδας, ο οποίος και ανανεώνεται τακτικά.


Όποιος επιθυμεί την εγγραφή σε κάποια από τις κλειστές ομάδες δεν έχει παρά να μου στείλει μήνυμα στο https://www.facebook.com/messages/t/nektarios.iglessis ή e-mail εδώ: info@nek.gr

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019

ΓΔ - ΠΟΡΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

XAA LIVE - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΓΟΡΑΣ 28/6/2019

Οι λονγκ θέλουν διάσπαση του 864. Αν γίνει κάτι τέτοιο σε κλείσιμο τότε ανοίγει ο δρόμος για τα εξής σημεία:
ΓΔ 897
FTSE 2300
είτε απευθείας, είτε μετά από διόρθωση.

Πιθανό το κλείσιμο εβδομάδας-μήνα στη ζώνη 867-870 μονάδων αν και εφόσον γίνει διάσπαση του 864. Ο στόχος του 897 δείχνει πιθανότητα να επιτευχθεί εντός 2-3 εβδομάδων.

Κρίσιμο για την ημέρα νούμερο που πρέπει να κρατηθεί είναι το 847 που είναι η ανοδ. γραμμή τάσης.

Για εκείνους που βλέπουν πιθανότητα ending diagonal και λήξη της κίνησης εδώ θα πρέπει να τονιστεί ότι ναι μεν κάτι τέτοιο δεν αποκλείεται, αλλά έχουμε δει πολύ συχνά κάτι που φαίνεται σαν ending diagonal να γίνεται leading diagonal στην πορεία. Θα υπάρξουν συνθήκες που θα μας επιτρέψουν να εντοπίσουμε εγκαίρως την κίνηση πολύ σύντομα.



Προσοχή στον FTSEM στο 1350-1360 τις επόμενες ημέρες...

Για σήμερα...

Από κάτω: Έχουμε το 840 (σημείο C=A), το 846 που είναι το 61.8% του τελ. ανοδικού και το 847 ανοδική γραμμή τάσης.

Από πάνω: Έχουμε το 864 που είναι το υψηλό της 2/5/18. Στο 870 έχουμε σημαντικό σημείο συμβολής κυματικών επιπέδων πριν το τελινό 897.   

Καλή συνεδρίαση!