Η κλειστή ομάδα XAA LIVE PRIVE περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση δεικτών και μετοχών του ΧΑΑ, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση μετοχών που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά με καθορισμό βραχυπρόθεσμων και μεσοπρόθεσμων στόχων, βοήθεια στη διαχείρηση κεφαλαίου και εκτίμηση της πορείας της αγοράς.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE FOREX περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση ξένων δεικτών, εμπορευμάτων, ισοτιμιών και κρυπτονομισμάτων, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση των δεικτών, των εμπορευμάτων, των ισοτιμιών και των κρυπτονομισμάτων που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE V.I.P. περιλαμβάνει ανάλυση αποκλειστικά ξένων μετοχών. Ζωντανές εκπομπές με ανάλυση ξένων μετοχών κάθε ΣΚ.

Σε όλες τις ομάδες γίνεται ανακοίνωση κινήσεων σε πραγματικό χρόνο, ενώ υπάρχει και πίνακας κινήσεων στη σελίδα της κάθε ομάδας, ο οποίος και ανανεώνεται τακτικά.


Όποιος επιθυμεί την εγγραφή σε κάποια από τις κλειστές ομάδες δεν έχει παρά να μου στείλει μήνυμα στο https://www.facebook.com/messages/t/nektarios.iglessis ή e-mail εδώ: info@nek.gr

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018

ΓΔ - ΔΤΡ - DAX - ΣΧΟΛΙΟ ΑΓΟΡΑΣ

ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΑΓΟΡΑΣ 28/11/2018

Η προσέγγιση της ζώνης των 575 ίσως και να αποτελέσει το τέλος αυτής της πολύμηνης διόρθωσης αλλιώς με διάσπασή της πάμε απευθείας στις 550 μονάδες.
Οι τράπεζες συνεχίζουν ακάθεκτες το διάγραμμα αυτοκτονίας που έχουν δημιουργήσει εδώ και χρόνια και για κάποιες από αυτές αναμένονται νέα χαμηλά αρκετά πιο κάτω από εδώ που είναι.
Ο ΔΤΡ δείχνει να θέλει να προσεγγίσει τα ιστορικά χαμηλά των 358 μονάδων και ενδεχόμενα να τα σπάσει πηγαίνοντας τουλάχιστον μέχρι τις 350 μονάδες αν όχι παρακάτω.
Για σήμερα...

Από κάτω έχουμε το 573.50 γραμμή καναλιού και το 575 σημαντικό κυματικό σημείο σε κλεισίματα καθώς και το 603 της γρήγορης ανοδικής γραμμής τάσης, απώλεια της οποίας θα οδηγήσει σε νέα χαμηλά.  

Από πάνω έχουμε τη γρήγορη γραμμή τάσης στο 612, και το 61.8% στο 627 όπου και η πιο αργή γραμμή τάσης.

Ο DAX δεν κατάφερε να διασπάσει την γρήγορη γραμμή τάσης που σήμερα είναι στο 11320 και είναι βασική προϋπόθεση για να πάει στην επόμενη γραμμή στο 11460. Στάθηκε δε χθες ακριβώς στο 61.8% του Α στις 11400 (χθεσινό σημείο μας). Μόνο πάνω από εκεί θα αλλάξει επίπεδο και θα συνεχίσει την αντίδρασηνς μέχρι τουλάχιστον την ισότητα στις 11640. Η μακροχρόνια γραμμή καναλιού είναι στις 11000 με την αρχική τεχνική θέση-στόχος να είναι το 10970 και το 10750 (αν το επίπεδο σπάσει κάτω). 

Καλή συνεδρίαση!