Η κλειστή ομάδα XAA LIVE PRIVE περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση δεικτών και μετοχών του ΧΑΑ, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση μετοχών που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά με καθορισμό βραχυπρόθεσμων και μεσοπρόθεσμων στόχων, βοήθεια στη διαχείρηση κεφαλαίου και εκτίμηση της πορείας της αγοράς.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE FOREX περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση ξένων δεικτών, εμπορευμάτων, ισοτιμιών και κρυπτονομισμάτων, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση των δεικτών, των εμπορευμάτων, των ισοτιμιών και των κρυπτονομισμάτων που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE V.I.P. περιλαμβάνει ανάλυση αποκλειστικά ξένων μετοχών. Ζωντανές εκπομπές με ανάλυση ξένων μετοχών κάθε ΣΚ.

Σε όλες τις ομάδες γίνεται ανακοίνωση κινήσεων σε πραγματικό χρόνο, ενώ υπάρχει και πίνακας κινήσεων στη σελίδα της κάθε ομάδας, ο οποίος και ανανεώνεται τακτικά.


Όποιος επιθυμεί την εγγραφή σε κάποια από τις κλειστές ομάδες δεν έχει παρά να μου στείλει μήνυμα στο https://www.facebook.com/messages/t/nektarios.iglessis ή e-mail εδώ: info@nek.gr

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018

ΣΧΟΛΙΟ ΑΓΟΡΑΣ

ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΑΓΟΡΑΣ 1/11/2018


Καλό μήνα!

Aν σπάσει ανοδικά το 642.50 τότε θα πάμε προς το 648 και το 654.
Οι κινήσεις στο ανοδικό γίνονται ξανά με 3άρια και είναι και πάλι θέμα χρόνου η διόρθωση ανεξάρτητα από τις ενδιάμεσες βραχύβιες αντιδράσεις.
 
Για σήμερα...
Από κάτω έχουμε το 633.40 που είναι το 38% του ανοδικού και σχεδόν το σημείο ισότητας διόρθωσης c=a εσωτερικής και το 636.50 γραμμή κοντινού καναλιού. 
Από πάνω έχουμε το 642.50(γραμμή τάσης/τριγώνου), το 648.50, σημείο πιθανής λήξης 5 του ανοδικού, το 650 γραμμή κοντινού καναλιού και τέλος το 654-655 που είναι σημείο συμβολής της ισότητας c=a του εσωτερικού με την ισότητα C=A του εξωτρικού και παράλληλα το 62% του κύματος που διορθώνει.  

Για τους ξένους δείκτες ισχύουν ακριβώς τα ίδια. Δηλ μετά το πέρας μιας βραχύβιας αντίδρασης το οποίο μπορεί να γίνει και άμεσα οι πιθανότητες είναι υπέρ των νέων χαμηλών με τον SPX για παράδειγμα να έχει σε εκκρεμότητα το 2530-2535.

Καλή συνεδρίαση!