Η κλειστή ομάδα XAA LIVE PRIVE περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση δεικτών και μετοχών του ΧΑΑ, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση μετοχών που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά με καθορισμό βραχυπρόθεσμων και μεσοπρόθεσμων στόχων, βοήθεια στη διαχείρηση κεφαλαίου και εκτίμηση της πορείας της αγοράς.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE FOREX περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση ξένων δεικτών, εμπορευμάτων, ισοτιμιών και κρυπτονομισμάτων, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση των δεικτών, των εμπορευμάτων, των ισοτιμιών και των κρυπτονομισμάτων που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE V.I.P. περιλαμβάνει ανάλυση αποκλειστικά ξένων μετοχών. Ζωντανές εκπομπές με ανάλυση ξένων μετοχών κάθε ΣΚ.

Σε όλες τις ομάδες γίνεται ανακοίνωση κινήσεων σε πραγματικό χρόνο, ενώ υπάρχει και πίνακας κινήσεων στη σελίδα της κάθε ομάδας, ο οποίος και ανανεώνεται τακτικά.


Όποιος επιθυμεί την εγγραφή σε κάποια από τις κλειστές ομάδες δεν έχει παρά να μου στείλει μήνυμα στο https://www.facebook.com/messages/t/nektarios.iglessis ή e-mail εδώ: info@nek.gr

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018

ΓΔ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Το 575 σε κλεισίματα όπου καταλήγουν 3 μακρυνά φίμπο πρέπει να γίνει για να έχουμε μεγάλες πιθανότητες στο να λήξει επιτέλους η όλη ταλαιπωρία, ανεξάρτητα από τις ενδιάμεσες αντιδράσεις.
Αναμένεται να υπάρξει προσεχώς μέρα sell-off που μπορεί ενδοσυνεδριακά να δώσει ακόμα και το 560 προκειμένου να επαληθευτούν αναλογίες και σε κανονικό διάγραμμα (εκτός των κλεισιμάτων), αλλά και εσωτερικές, αλλά να μαζευτεί και να κλείσει τελικά πάνω από 575.
Εκείνη για μένα θα είναι και η μέρα του πυθμένα.


Ευχαριστώ όλους εσάς για την δήλωση συμμετοχής στο σεμινάριο που ξεκινάει το ερχόμενο Σάββατο.