Η κλειστή ομάδα XAA LIVE PRIVE περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση δεικτών και μετοχών του ΧΑΑ, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση μετοχών που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά με καθορισμό βραχυπρόθεσμων και μεσοπρόθεσμων στόχων, βοήθεια στη διαχείρηση κεφαλαίου και εκτίμηση της πορείας της αγοράς.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE FOREX περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση ξένων δεικτών, εμπορευμάτων, ισοτιμιών και κρυπτονομισμάτων, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση των δεικτών, των εμπορευμάτων, των ισοτιμιών και των κρυπτονομισμάτων που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE V.I.P. περιλαμβάνει ανάλυση αποκλειστικά ξένων μετοχών. Ζωντανές εκπομπές με ανάλυση ξένων μετοχών κάθε ΣΚ.

Σε όλες τις ομάδες γίνεται ανακοίνωση κινήσεων σε πραγματικό χρόνο, ενώ υπάρχει και πίνακας κινήσεων στη σελίδα της κάθε ομάδας, ο οποίος και ανανεώνεται τακτικά.


Όποιος επιθυμεί την εγγραφή σε κάποια από τις κλειστές ομάδες δεν έχει παρά να μου στείλει μήνυμα στο https://www.facebook.com/messages/t/nektarios.iglessis ή e-mail εδώ: info@nek.gr

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018

ΣΧΟΛΙΟ ΑΓΟΡΑΣ - ΓΔ ΗΜΕΡΗΣΙΟ

ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΑΓΟΡΑΣ 11/10/2018 - ΓΔ ΗΜΕΡΗΣΙΟ

Όπως τονίστηκε στην χθεσινή ζωντανή εκπομπή εδώ: https://web.facebook.com/nektarios.iglessis/videos/10215654025039129/?_rdc=1&_rdr
ο ΓΔ σε κλεισίματα έχει κατάληξη τριών διαφορετικών αναλογιών στο 575-580. Θεωρείται μεσοπρόθεσμα ο μόνος στόχος που θα μπορούσε όχι απλά να δώσει καλή αντίδραση αλλά να αποτελέσει ακόμα και την λήξη του διορθωτικού και την έναρξη νέου ανοδικού.
Επίσης όπως τονίστηκε στο ίδιο live ενώ ο ΓΔ κράτησε την διαφωνία στον rsi στους πυθμένες, ο FTSE την χάλασε, πράγμα που παραπέμπει απευθείας σε νέα χαμηλά. Να σημειώσουμε ότι ο FTSE συχνά δίνει πρώτος σήμα για κάτω σε όλο αυτό το διορθωτικό κομμάτι προιδεάζοντας έγκαιρα για το τι θα συμβεί.





Από κάτω έχουμε το 575 σημείο κατάληξης τριών αναλογιών σε κλεισίματα ενώ στο 597 βρίσκεται η γραμμή καναλιού και ένα επίπεδο πιθανής λήξης 3 με 423% του 1. 610 και 618 τα κοντινότερα σημεία πιθανής στάσης.
Από πάνω έχουμε το 630 γρήγορη καθοδική γραμμή τάσης ενώ υψηλότερα σημεία υπάρχουν αλλά θεωρείται μάταιο να δοθούν μια μέρα σαν την σημερινή.

Πιθανόν να έχουμε ξανά sell-off εξαιτίας της Αμερικής. Η τήρηση των τεχνικών σημείων θα καθορίσει και το πιθανό πέρας της ταλαιπωρίας.

Ο DAX ξεκίνησε το κύμα 5 απευθείας και χωρίς καν προσπάθεια ολοκλήρωσης του 4 ψηλότερα. Εφτασε δε ακριβώς στον πρώτο στόχο που τέθηκε χθες στο 11700. Δεδομένης της άσχημης εικόνας των αμερικάνικων δεικτών αναμένεται να κινηθεί περεταίρω καθοδικά προς την γρ. καναλιού στις 11570 και στη συνέχεια προς το 11480 που είναι η πιθανή εσωτερική λήξη 5 με 261.8% ή ακόμα και στην εξωτερική αναλογία ισότητας του μεγάλου διορθωτικού στις 11345 μονάδες δηλ περίπου 3% κάτω από εδώ. Τελευταίο καταφύγιο η μεγάλη γραμμή καναλιού στις 11130 αλλά σε περίπτωση που δει το νούμερο πρέπει να μαζευτεί ταχύτατα στις 11345 για να μην χάσει το επίπεδο. Σημειώνουμε ότι η ζώνη του 11400 είναι πολύ σημαντική διότι είναι το 50% του ανοδικού 3 που πιθανόν να δώσει τη λήξη του 4. 

Καλή συνεδρίαση!