Η κλειστή ομάδα XAA LIVE PRIVE περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση δεικτών και μετοχών του ΧΑΑ, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση μετοχών που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά με καθορισμό βραχυπρόθεσμων και μεσοπρόθεσμων στόχων, βοήθεια στη διαχείρηση κεφαλαίου και εκτίμηση της πορείας της αγοράς.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE FOREX περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση ξένων δεικτών, εμπορευμάτων, ισοτιμιών και κρυπτονομισμάτων, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση των δεικτών, των εμπορευμάτων, των ισοτιμιών και των κρυπτονομισμάτων που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE V.I.P. περιλαμβάνει ανάλυση αποκλειστικά ξένων μετοχών. Ζωντανές εκπομπές με ανάλυση ξένων μετοχών κάθε ΣΚ.

Σε όλες τις ομάδες γίνεται ανακοίνωση κινήσεων σε πραγματικό χρόνο, ενώ υπάρχει και πίνακας κινήσεων στη σελίδα της κάθε ομάδας, ο οποίος και ανανεώνεται τακτικά.


Όποιος επιθυμεί την εγγραφή σε κάποια από τις κλειστές ομάδες δεν έχει παρά να μου στείλει μήνυμα στο https://www.facebook.com/messages/t/nektarios.iglessis ή e-mail εδώ: info@nek.gr

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

EKTAKTH ENHMEΡΩΣΗ - ΓΔ - DAX

ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΑΓΟΡΑΣ 29/6/2018

Όπως αναφέρεται σχεδόν σε κάθε πρωϊνό ενημερωτικό εδώ και 3 εβδομάδες το πρώτο ανοδικό για πολλά επιμέρους χαρτιά ήταν 3κυματικό και παρέπεμπε σε νέα χαμηλά. Απλά αναμένόταν λίγο καλύτερη αντίδραση, η οποία δεν ήρθε.  Η χθεσινή μέρα ήρθε να επιβεβαιώσει την πρώτη φάση του πτωτικού.
Ο στόχος της Δ.Κ είναι οι 721.50 μονάδες και συμπίπτει ακριβώς και με κυματικό στόχο 3=1 με αναλογία 261.8% όπου και θα δοθεί μια πρώτη διαφωνία σε ημερήσιο και είναι πιθανό να έχουμε την πρώτη σοβαρή αντίδραση.
Η διαφωνία στις κορυφές στο εβδομαδιαίο στα υψηλά θα αναιρεθεί στο μέλλον όχι με απλή αλλά με διπλή τουλάχιστον διαφωνία στο ημερήσιο πράγμα που απαιτεί χρόνο και τιμές αρκετά χαμηλότερες. Με βάση το γεγονός ότι είμαστε σε κύμα Υ του 2 με το 1 να έρχεται από τα χαμηλά 517.10 της 27/6/16, το 61.8% του όλου ανοδικού βρίσκεται στις 650 μονάδες, σημείο που δυστυχώς είναι πιθανό να το δούμε στο άμεσο μέλλον.
Πριν τα νεα χαμηλά πιθανόν θα δοθεί μία καλή αντίδραση από το επίπεδο του 738.50 ΓΔ. Η γρήγορη καθοδική γραμμή τάσης από πάνω είναι στο 754.
Επίσης στην περιοχή 735-736 είναι πιθανόν να δοθεί μία αντίδραση προκειμένου να θεωρηθεί διπλός πυθμένας. Κατά την προσωπική εκτίμηση αυτό θα είναι παγίδα. Τα νέα χαμηλά είναι πολύ δύσκολο να αποφευχθουν και στο τέλος αναμένεται να επικρατήσει ο στόχος της διπλής κορυφής στο 721.50.
Πολύ αρνητικό το γεγονός ότι ο FTSE κατέγραψε νεότερο χαμηλό από αυτό της 29/5, δηλ το αντίστοιχο με το 736 του ΓΔ. Το σημείο που θα δώσει αντίδραση είναι το 1925 ως το 161.8% του 1 με τη γραμμή καναλιού να είναι λίγο πιο πάνω στο 1930. Από πάνω η γρήγορη καθοδική γρ. τάσης είναι στο 1977.

O DAX με βάση το σημείο που σταμάτησε την αντίδραση έχει ένα 5 καθοδικό του οποίου δείχνει να έχει κάνει ήδη το εσωτερικό 1-2-3 και να μένει το 4 και το 5 του 5 με πιθανό τελικό στόχο τις 11985 μονάδες, δηλ λίγο κάτω από τις 12000. Το εσωτερικό κύμα 4 σε 60λεπτο μπορεί να φτάσει μέχρι 12250 ώστε από εκεί πλέον να δούμε το τελικό 5 του 5 με αναλογία 161.8% του 1. Με την ίδια αναλογία στο ίδιο σημείο θα καταλήξει και το εξωτερικό 5 δημιουργώντας διπλή διαφωνία. Οποιοδήποτε χαμηλό κάτω από τις 11985 μονάδες ανοιγει πολύ χαμηλότερα νούμερα για τον δείκτη.

Καλή συνεδρίαση!