Η κλειστή ομάδα XAA LIVE PRIVE περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση δεικτών και μετοχών του ΧΑΑ, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση μετοχών που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά με καθορισμό βραχυπρόθεσμων και μεσοπρόθεσμων στόχων, βοήθεια στη διαχείρηση κεφαλαίου και εκτίμηση της πορείας της αγοράς.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE FOREX περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση ξένων δεικτών, εμπορευμάτων, ισοτιμιών και κρυπτονομισμάτων, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση των δεικτών, των εμπορευμάτων, των ισοτιμιών και των κρυπτονομισμάτων που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE V.I.P. περιλαμβάνει ανάλυση αποκλειστικά ξένων μετοχών. Ζωντανές εκπομπές με ανάλυση ξένων μετοχών κάθε ΣΚ.

Σε όλες τις ομάδες γίνεται ανακοίνωση κινήσεων σε πραγματικό χρόνο, ενώ υπάρχει και πίνακας κινήσεων στη σελίδα της κάθε ομάδας, ο οποίος και ανανεώνεται τακτικά.


Όποιος επιθυμεί την εγγραφή σε κάποια από τις κλειστές ομάδες δεν έχει παρά να μου στείλει μήνυμα στο https://www.facebook.com/messages/t/nektarios.iglessis ή e-mail εδώ: info@nek.gr

Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

EKTAKTH ENHMEΡΩΣΗ ΓΔ-DAX

ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΑΓΟΡΑΣ 19/6/2018

Μόνο με διάσπαση της γρ.τάσης πάνω από το 777 σε κλείσιμο μπορούμε να μιλήσουμε για κάτι καλύτερο άμεσα. Οι ανοδικοί στόχοι είναι τα προηγ. υψηλά και πάνω από αυτά το 801 όπου λήγει με 161.8% του α το μικρό πρόσφατο ανοδικό και το 802.50 σημείο στο οποίο καταλήγει με αναλογία Β=138% του Α με expanded flat το Β αντίδρασης. Μόνο πάνω από αυτό το σημείο μπορούμε να συζητήσουμε για τις 811 και 844 μονάδες όπου βρίσκεται το C=A & C=162% του Α αντίστοιχα.

Από κάτω έχουμε τις 748 μονάδες με ισότητα (C=A). Το σενάριο θα ενδυναμωθεί αν σπάσουμε το 764.50 όπου είναι η ανοδική γρ.τάσης για σήμερα.

Τονίζεται και πάλι ότι στη γενική εικόνα, στα πιο πολλά χαρτιά το προτελευταίο ανοδικό που κράτησε 5 ημέρες έγινε με ΑΒΓ, πράγμα που σημαίνει ότι μετά το πέρας αυτής της αντίδρασης θα έχουμε πτωτική συνέχεια και νέα χαμηλά.

O DAX σύμφωνα με το χθεσινό ενημερωτικό κινήθηκε έντονα πτωτικά και ο άμεσος στόχος είναι στις 12605 μονάδες.

Για σήμερα αναμένεται πίεση λόγω και του διεθνούς αρνητικού κλίματος και είναι αρκετά πιθανόν να χαθεί η γραμμή τάσης στο 764.50. Στο 757 υπάρχει ένα ενδιάμεσο σημείο εσωτερικής ισότητας όπου είναι πιθανό να σταθούμε.

Καλή συνεδρίαση!