Η κλειστή ομάδα XAA LIVE PRIVE περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση δεικτών και μετοχών του ΧΑΑ, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση μετοχών που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά με καθορισμό βραχυπρόθεσμων και μεσοπρόθεσμων στόχων, βοήθεια στη διαχείρηση κεφαλαίου και εκτίμηση της πορείας της αγοράς.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE FOREX περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση ξένων δεικτών, εμπορευμάτων, ισοτιμιών και κρυπτονομισμάτων, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση των δεικτών, των εμπορευμάτων, των ισοτιμιών και των κρυπτονομισμάτων που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE V.I.P. περιλαμβάνει ανάλυση αποκλειστικά ξένων μετοχών. Ζωντανές εκπομπές με ανάλυση ξένων μετοχών κάθε ΣΚ.

Σε όλες τις ομάδες γίνεται ανακοίνωση κινήσεων σε πραγματικό χρόνο, ενώ υπάρχει και πίνακας κινήσεων στη σελίδα της κάθε ομάδας, ο οποίος και ανανεώνεται τακτικά.


Όποιος επιθυμεί την εγγραφή σε κάποια από τις κλειστές ομάδες δεν έχει παρά να μου στείλει μήνυμα στο https://www.facebook.com/messages/t/nektarios.iglessis ή e-mail εδώ: info@nek.gr

Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018

ΓΔ, DAX ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΗ ΚΑΙ ΒΡΑΧΥΠΡΟΘΕΣΜΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΑΓΟΡΑΣ

ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΑΓΟΡΑΣ 26/7/2018 - ΓΔ 60ΛΕΠΤΟ

Μεσοπρόθεσμος στόχος της αντίδρασης, αν ξεπεραστούν όλα τα ενδιάμεσα εμπόδια είναι οι 796-800 μονάδες με ενδιάμεσο το 780 και πριν από αυτό το σημαντικότατο 763.60-764.



Για σήμερα...
Στο 745 είναι η κύρια ανοδική γραμμή τάσης και στο 758 η γρήγορη ανοδική που έκοψε κάτω προχθές και χθες της έκανε retest.
Από πάνω σημαντικότατο σημείο που θα κρίνει την μετέπειτα μεσοπρόθεσμη πορεία είναι το 763.60 που είναι το 61.8% του καθοδικού (λήξη κύματος 2 αν είναι να συνεχίσουμε μετά από εκεί νότια) με το γειτονικό 764 να βρίσκεται η γραμμή τάσης.
Αναμένεται συνέχιση της αντίδρασης με μεγαλύτερο ρυθμό, όγκο και ποσοστά.



O DAX έπιασε και τους 2 χθεσινούς στόχους στο 38% και 62% του τελευταίου ανοδικού και μάλιστα έκανε υπερβολή φτάνοντας στο 77% και πηγαίνοντας ελαφρά κάτω από την κύρια γραμμή τάσης-καναλιού την οποία και σε κλείσιμο κράτησε κλείνοντας ΑΚΡΙΒΩΣ στο 2ο χθεσινό μας σημείο. 12580 είχε δοθεί ως σημείο για τον DAX στο χθεσινό ενημερωτικό και 12579.33 έκλεισε !!! Σε πρώτη φάση αναμένεται να κρατήσει το κανάλι και να κινηθεί ανοδικά προς την ισότητα δηλ προς το 12824 με πιθανότητα 80% ενώ στη συνέχεια είναι αρκετά πιθανό να κινηθεί προς την επόμενη εσωτερική αναλογία του 161.8% στις 13000 μονάδες ακριβώς! Σε περίπτωση που κάνει το αντίθετο από το αναμενόμενο (πιθανότητα 20%) σημείο από κάτω είναι η ισότητα στο 12440.  

Καλή συνεδρίαση!