Η κλειστή ομάδα XAA LIVE PRIVE περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση δεικτών και μετοχών του ΧΑΑ, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση μετοχών που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά με καθορισμό βραχυπρόθεσμων και μεσοπρόθεσμων στόχων, βοήθεια στη διαχείρηση κεφαλαίου και εκτίμηση της πορείας της αγοράς.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE FOREX περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση ξένων δεικτών, εμπορευμάτων, ισοτιμιών και κρυπτονομισμάτων, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση των δεικτών, των εμπορευμάτων, των ισοτιμιών και των κρυπτονομισμάτων που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE V.I.P. περιλαμβάνει ανάλυση αποκλειστικά ξένων μετοχών. Ζωντανές εκπομπές με ανάλυση ξένων μετοχών κάθε ΣΚ.

Σε όλες τις ομάδες γίνεται ανακοίνωση κινήσεων σε πραγματικό χρόνο, ενώ υπάρχει και πίνακας κινήσεων στη σελίδα της κάθε ομάδας, ο οποίος και ανανεώνεται τακτικά.


Όποιος επιθυμεί την εγγραφή σε κάποια από τις κλειστές ομάδες δεν έχει παρά να μου στείλει μήνυμα στο https://www.facebook.com/messages/t/nektarios.iglessis ή e-mail εδώ: info@nek.gr

Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018

ΓΔ, DAX, DJIA

ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΑΓΟΡΑΣ 27/7/2018

Όντως η αντίδραση συνεχίστηκε σύμφωνα με το χθεσινό ενημερωτικό αλλά ούτε με ιδιαίτερη αύξηση όγκου, ούτε με ορμή.

Για σήμερα...
Τυχόν διάσπαση του χθεσινού υψηλού δηλ του 757.30 θα πάει τον ΓΔ στο επόμενο επίπεδο, αυτό του 763.60 (61.8% του τελ.καθοδικού) έχοντας ενδιάμεσα εμπόδια το 759 όπου κάνει retest την ανοδ. γραμμή τάσης που έσπασε κάτω τη Δευτέρα και το 762.50 όπου είναι η γραμμή τάσης.
Από κάτω, στο 745.50 είναι η κύρια ανοδική γραμμή τάσης.
Το 763.60 που βρίσκεται από πάνω είναι ένα σημαντικότατο σημείο που θα κρίνει την μετέπειτα μεσοπρόθεσμη πορεία αν και εφόσον καταφέρει η αγορά να το δει.
Αναμένεται συνέχιση της αντίδρασης με βάση το γεγονός ότι επί μέρους χαρτιά έχουν ανοδικά υπόλοιπα.


 

O DAX κινήθηκε ήδη ανοδικά προς την ισότητα του εξωτερικού δηλ προς το 12824 που δώσαμε χθες με πιθανότητα 80% ενώ στη συνέχεια είναι αρκετά πιθανό να κινηθεί προς την επόμενη εσωτερική αναλογία του 161.8% στις 13000 μονάδες αφού πρώτα σταθεί στην ισότητα του εσωτερικού στις 12950! Δηλαδή αν διασπάσει ανοδικά το 12825 έχει μεγάλες πιθανότητες να πάει για τοπική κορύφωση στη ζώνη 12950-13000. Στο 60λεπτο ωστόσω έχουμε μια διαφωνία στις κορυφές που μπορεί να τον οδηγήσει και σε διόρθωση σήμερα. Οι πιθανότητες όμως είναι υπέρ της συνέχισης της ανοδικής πορείας παρόλη την διαφωνία.     
Ο DAX στη μεγαλύτερη εικόνα έχει μια σημαντική αναλογία ισότητας που τον στέλνει καρφί στο 13600 δηλ τα προηγ. υψηλά αλλά εννοείται ότι αν είναι να εκπληρωθεί αυτό θα συμβεί με αρκετή ενδιάμεση ταλαιπωρία.

O DOW στη ζώνη του 25740 έχει θέμα και είναι αρκετά πιθανό εκεί να κορυφώσει τοπικά.

Καλή συνεδρίαση!