Η κλειστή ομάδα XAA LIVE PRIVE περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση δεικτών και μετοχών του ΧΑΑ, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση μετοχών που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά με καθορισμό βραχυπρόθεσμων και μεσοπρόθεσμων στόχων, βοήθεια στη διαχείρηση κεφαλαίου και εκτίμηση της πορείας της αγοράς.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE FOREX περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση ξένων δεικτών, εμπορευμάτων, ισοτιμιών και κρυπτονομισμάτων, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση των δεικτών, των εμπορευμάτων, των ισοτιμιών και των κρυπτονομισμάτων που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE V.I.P. περιλαμβάνει ανάλυση αποκλειστικά ξένων μετοχών. Ζωντανές εκπομπές με ανάλυση ξένων μετοχών κάθε ΣΚ.

Σε όλες τις ομάδες γίνεται ανακοίνωση κινήσεων σε πραγματικό χρόνο, ενώ υπάρχει και πίνακας κινήσεων στη σελίδα της κάθε ομάδας, ο οποίος και ανανεώνεται τακτικά.


Όποιος επιθυμεί την εγγραφή σε κάποια από τις κλειστές ομάδες δεν έχει παρά να μου στείλει μήνυμα στο https://www.facebook.com/messages/t/nektarios.iglessis ή e-mail εδώ: info@nek.gr

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020

ΓΔ - DAX - SPX - ΠΟΡΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Η απότομη διόρθωση που αναμενόταν στα lives του Σαββάτου ήρθε και συνοδεύτηκε μάλιστα από απώλεια του 633.50 όπου ήταν σημείο κατάληξης 261.8% από 2 διαφορετικές αναλογίες.


Η καθοδική αυτή διάσπαση αν δεν μαζευτεί σήμερα δίνει ως επόμενο σημείο το 615 με c=423.6% του Α με ενδιάμεσο το 625 (77% του ανοδικού).


Προσπάθεια αντίδρασης χωρίς νέο χαμηλό θα δώσει πρώτα το 638 και στη συνέχεια το 643 23.6% και 38.2% του τελευταίου καθοδικού αντίστοιχα.


Στα αρνητικά η ενεργοποίηση διπλής κορυφής από τον ΔΤΡ που έγινε με το κλείσιμο κάτω από το 313.50 με στόχο το 275, δηλ 9% κάτω από εδώ που είναι με ενδιάμεσο σημαντικότατο σημείο στήριξης και κυματικό επίπεδο 3=161.8% του 1ου καθοδικού στο 295 δηλ 2.5% κάτω από εδώ που είναι.

Σημειώνεται ότι οι ξένοι δείκτες έχουν καθοδικά υπόλοιπα, ο spx προς το 3190-3200 1% κάτω από το χθεσινό χαμηλό και ο DAX προς το 12360-12400, σημεία που αναλύθηκαν και εξηγήθηκαν στο πρόσφατο live.

Για σήμερα... Αν κρατηθεί το 295 ΔΤΡ και το 625 ΓΔ είναι πιθανή μια καλή αντίδραση.