Η κλειστή ομάδα XAA LIVE PRIVE περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση δεικτών και μετοχών του ΧΑΑ, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση μετοχών που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά με καθορισμό βραχυπρόθεσμων και μεσοπρόθεσμων στόχων, βοήθεια στη διαχείρηση κεφαλαίου και εκτίμηση της πορείας της αγοράς.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE FOREX περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση ξένων δεικτών, εμπορευμάτων, ισοτιμιών και κρυπτονομισμάτων, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση των δεικτών, των εμπορευμάτων, των ισοτιμιών και των κρυπτονομισμάτων που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE V.I.P. περιλαμβάνει ανάλυση αποκλειστικά ξένων μετοχών. Ζωντανές εκπομπές με ανάλυση ξένων μετοχών κάθε ΣΚ.

Σε όλες τις ομάδες γίνεται ανακοίνωση κινήσεων σε πραγματικό χρόνο, ενώ υπάρχει και πίνακας κινήσεων στη σελίδα της κάθε ομάδας, ο οποίος και ανανεώνεται τακτικά.


Όποιος επιθυμεί την εγγραφή σε κάποια από τις κλειστές ομάδες δεν έχει παρά να μου στείλει μήνυμα στο https://www.facebook.com/messages/t/nektarios.iglessis ή e-mail εδώ: info@nek.gr

Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

ΓΔ - ΠΟΡΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

XAA LIVE - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΓΟΡΑΣ 31/07/2020

H αναμενόμενη από την Τρίτη διόρθωση ήρθε χθες Πέμπτη βοηθούμενη από το -3% του DAX. Όλα πλέον εξαρτώνται από το εάν ο DAX θα προσεγγίσει την ισότητα c=a στις 12000 μονάδες (με running flat) ή αν θα σταθεί στο χθεσινό χαμηλό.
Η διόρθωση κατά τα φαινόμενα ή έληξε ήδη ή είναι πολύ κοντά στο να λήξει με τις πιθανότητες υπέρ του 2ου λόγω των υπολοίπων που υπάρχουν σε επιμέρους χαρτιά και στους δείκτες.

Για σήμερα... Πιθανή η προσέγγιση του 614. Αν δεν κρατήσει θα πάμε στα επόμενα κοντινά σημεία μας. Το πέρας της διόρθωσης είναι κοντά.  Μια ενδιάμεση αντίδραση είναι πιθανό να δοθεί ειδικά αν καταφέρουμε τη διάσπαση της γρήγορης καθοδ. γραμμής τάσης στο 628.

Από κάτω: Έχουμε το 614, σημείο 1ης εσωτερικής ισότητας και κάτω από εκεί έχουμε 606/610 γραμμή καναλιού και το 605 που είναι το 38.2% του όλου ανοδικού και το c=138.2% του a στο διορθωτικό κομμάτι.

Από πάνω: Έχουμε 661 καθοδική γραμμή τάσης και τα 662 & 672 το 61.8% και 77% του όλου καθοδικού. Κοντινά σημεία τα 629 και 635.30, 23.6% και 38.2% του τελευταίου μόλις καθοδικού. 628 η γρήγορη καθοδική γραμμη τάσης.

Καλή συνεδρίαση!