Η κλειστή ομάδα XAA LIVE PRIVE περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση δεικτών και μετοχών του ΧΑΑ, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση μετοχών που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά με καθορισμό βραχυπρόθεσμων και μεσοπρόθεσμων στόχων, βοήθεια στη διαχείρηση κεφαλαίου και εκτίμηση της πορείας της αγοράς.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE FOREX περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση ξένων δεικτών, εμπορευμάτων, ισοτιμιών και κρυπτονομισμάτων, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση των δεικτών, των εμπορευμάτων, των ισοτιμιών και των κρυπτονομισμάτων που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE V.I.P. περιλαμβάνει ανάλυση αποκλειστικά ξένων μετοχών. Ζωντανές εκπομπές με ανάλυση ξένων μετοχών κάθε ΣΚ.

Σε όλες τις ομάδες γίνεται ανακοίνωση κινήσεων σε πραγματικό χρόνο, ενώ υπάρχει και πίνακας κινήσεων στη σελίδα της κάθε ομάδας, ο οποίος και ανανεώνεται τακτικά.


Όποιος επιθυμεί την εγγραφή σε κάποια από τις κλειστές ομάδες δεν έχει παρά να μου στείλει μήνυμα στο https://www.facebook.com/messages/t/nektarios.iglessis ή e-mail εδώ: info@nek.gr

Παρασκευή 15 Μαΐου 2020

ΓΔ - DAX - ΠΟΡΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

XAA LIVE - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΓΟΡΑΣ 15/5/2020

H 4πλή πλέον η διαφωνία σε 60-λεπτο, φαινόμενο αρκετά σπάνιο που εμφανίζεται συνήθως σε καταληκτικά τρίγωνα και παραπέμπει σε καλή αντίδραση... Tα ξένα σταμάτησαν σε σημαντικότατα σημεία που αν τελικά κρατηθούν υπάρχει η περίπτωση να έθεσαν και το πέρας της βραχυπρόθεσμης καθοδικής διόρθωσης. Αντίθετα, αν αυτά διασπαστούν τότε τα επόμενα σημεία είναι αρκετά πιο κάτω.

Είναι ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΟ o DAX να κρατήσει το 10180!!!

O DAX έχει εκκρεμότητα στο επίπεδο του 11700-11800 όπου καταλήγει πληθώρα αναλογιών....

Για σήμερα... Είτε από εδώ, είτε από το 580 αναμένεται καλή αντίδραση με 1ο στόχο το 607 αν αυτή γίνει χωρίς νέο χαμηλό.

Από κάτω: Έχουμε το 588 και το 580 σημείο c=138.2% και c=161.8% του α αντίστοιχα.

Από πάνω: Έχουμε το 588 που είναι η κοντινή καθοδική γραμμή τάσης, τα 607 και 621 που είναι το 38.2% και 61.8% του προσφατου καθοδικού και το γνωστό 644 όπου και σταθήκαμε, 648 γραμμή καναλιού και τις 652 δηλ. το 38.2% του όλου καθοδικου και ισότητα του πρόσφατου ανοδικού.

Καλή συνεδρίαση!