Η κλειστή ομάδα XAA LIVE PRIVE περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση δεικτών και μετοχών του ΧΑΑ, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση μετοχών που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά με καθορισμό βραχυπρόθεσμων και μεσοπρόθεσμων στόχων, βοήθεια στη διαχείρηση κεφαλαίου και εκτίμηση της πορείας της αγοράς.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE FOREX περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση ξένων δεικτών, εμπορευμάτων, ισοτιμιών και κρυπτονομισμάτων, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση των δεικτών, των εμπορευμάτων, των ισοτιμιών και των κρυπτονομισμάτων που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE V.I.P. περιλαμβάνει ανάλυση αποκλειστικά ξένων μετοχών. Ζωντανές εκπομπές με ανάλυση ξένων μετοχών κάθε ΣΚ.

Σε όλες τις ομάδες γίνεται ανακοίνωση κινήσεων σε πραγματικό χρόνο, ενώ υπάρχει και πίνακας κινήσεων στη σελίδα της κάθε ομάδας, ο οποίος και ανανεώνεται τακτικά.


Όποιος επιθυμεί την εγγραφή σε κάποια από τις κλειστές ομάδες δεν έχει παρά να μου στείλει μήνυμα στο https://www.facebook.com/messages/t/nektarios.iglessis ή e-mail εδώ: info@nek.gr

Τετάρτη 15 Απριλίου 2020

ΓΔ - DAX - ΠΟΡΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!

XAA LIVE - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΓΟΡΑΣ 15/04/2020

Στο live του Σαββάτου αναλύθηκαν εκτενώς τα πιθανά σενάρια κίνησης στους ξένους και ελληνικούς δείκτες και δόθηκε και έμφαση στην ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ που είναι ιδιαίτερα θετική: https://www.facebook.com/nektarios.iglessis/videos/10220216168489864/

Σε συμφωνία με το χθεσινό ενημερωτικό, είδαμε συνέχιση της αντίδρασης ξεπερνώντας τα 2 πρώτα σημεία μας το 618 και το 622 και πηγαίνοντας ελαφρώς πιο πάνω από τα πρόσφατα υψηλά. Αυτό δίνει ελπίδες προσέγγισης του 644 βραχυπρόθεσμα.

Ο DAX έχει σε εκκρεμότητα το ανοδικό έως το 11000/11200 με ισότητα του 1ου ανοδικού και εκτιμάται ότι εντός του επόμενου 2ημέρου πιθανόν να έχει επιτευχθεί. Οταν ο DAX γράψει το 11200 εκτιμάται ότι θα κορυφώσουμε και εμείς. Μένει να δούμε τότε αν και εφόσον και εμείς θα δούμε την αντίστοιχη ισότητα στο 644 όπου και το 38.2% του καθοδικού, ολοκληρώνοντας το αντιδραστικό κύμα.  
Σύμφωνα με μια 2η μέτρηση ο DAX μπορεί να ολοκλήρωσε 5-κυματικό στο χθεσινό υψηλό και να μην πάει στην παρούσα φάση σε υψηλότερα επίπεδα. Αυτό το σενάριο όμως έχει μικρότερες πιθανότητες επειδή εδώ που είναι δεν κουμπώνει με κάποιο επίπεδο του καθοδικού retracement.  

Για σήμερα... Αναμένεται με μεγαλύτερες πιθανότητες συνέχιση της αντίδρασης προς το 644 όπου και το 38.2% του καθοδικού αλλά και η ισότητα του ανοδικού c=a. Για να γίνει αυτό θεωρείται απαραίτητη και η κίνηση του DAX προς το 11000/11200. 

Από κάτω: Έχουμε το 574 ανοδική γραμμή τάσης και τα 568, 590 το 61.8% και το 38.2% του τελευταίου ανοδικού.   

Από πάνω: Έχουμε τις 644 ισότητα του 1ου ανοδικού και 38.2% του τελευταίου καθοδικού, τις 650+ δηλ. το 38.2% του όλου καθοδικου και τις 656 μονάδες (γραμμή καναλιού).                  

Καλή συνεδρίαση!