Η κλειστή ομάδα XAA LIVE PRIVE περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση δεικτών και μετοχών του ΧΑΑ, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση μετοχών που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά με καθορισμό βραχυπρόθεσμων και μεσοπρόθεσμων στόχων, βοήθεια στη διαχείρηση κεφαλαίου και εκτίμηση της πορείας της αγοράς.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE FOREX περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση ξένων δεικτών, εμπορευμάτων, ισοτιμιών και κρυπτονομισμάτων, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση των δεικτών, των εμπορευμάτων, των ισοτιμιών και των κρυπτονομισμάτων που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE V.I.P. περιλαμβάνει ανάλυση αποκλειστικά ξένων μετοχών. Ζωντανές εκπομπές με ανάλυση ξένων μετοχών κάθε ΣΚ.

Σε όλες τις ομάδες γίνεται ανακοίνωση κινήσεων σε πραγματικό χρόνο, ενώ υπάρχει και πίνακας κινήσεων στη σελίδα της κάθε ομάδας, ο οποίος και ανανεώνεται τακτικά.


Όποιος επιθυμεί την εγγραφή σε κάποια από τις κλειστές ομάδες δεν έχει παρά να μου στείλει μήνυμα στο https://www.facebook.com/messages/t/nektarios.iglessis ή e-mail εδώ: info@nek.gr

Δευτέρα 2 Μαρτίου 2020

ΓΔ - ΞΕΝΟΙ ΔΕΙΚΤΕΣ - ΠΟΡΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ, ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ!

XAA LIVE - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΓΟΡΑΣ 03/03/2020

Στο live του Σαββάτου αναλύθηκε εκτενώς η πιθανή πορεία τόσο των ελληνικών όσο και των βασικών ξένων δεικτών. https://www.facebook.com/nektarios.iglessis/videos/10219737096553365/

Φτάσαμε όντως λίγο κάτω από τη κρίσιμη ζώνη 722-726 αλλά και λίγο κάτω από το κρίσιμο 1830 στον FTSE που αποτελεί σημείο στήριξης από την καθοδική γραμμή τάσης στην οποία και ένανε retest για 2η φορά. Τα σημεία βρίσκονται οριακά γύρω από το 61.8% του όλου ανοδικού από τα τέλη του 18 και θεωρητικά δεν έχει ακυρωθεί ακόμη η περίπτωση του να είμαστε σε 2 του 3, έστω και αν γενικότερα η εικόνα είναι άθλια.

Η πορεία της αγοράς στην βραχυπρόθεσμη εικόνα από εδώ και πέρα θα καθοριστεί:
1) Από το ποιό κομμάτι του καθοδικού θα διορθώσουμε ανοδικά, δηλ σε ποιό 38.2% καθοδικής κίνησης θα βρούμε αντίσταση οπότε και θα γνωρίζουμε το ακριβές κομμάτι που πάει και διορθώνει ανοδικά.
2) Από τον βαθμό συμμετοχής των δικών μας δεικτών στην αντίδραση των ξένων δεικτών. Εάν και πάλι ο ΓΔ δείξει υστέρηση σε σχέση με την αντίδραση των ξένων δεικτών τότε μετά το πέρας της αντίδρασης τα νεά χαμηλά θα είναι αναπόφευκτα.
3) Από την απώλεια ή όχι εντός της εβδομάδας του 710, κάτι που σε περίπτωση που συμβεί θα μας στείλει ακόμη 50 μονάδες πιο κάτω στις 660.

Για σήμερα... Αναμένεται αντίδραση έως τουλάχιστον το 766 ΓΔ ως 1ο σημείο όπου είναι και το 23% του τελευταίου καθοδικού αλλά και η γρήγορη καθ. γραμμή τάσης. 

Από κάτω: Έχουμε το 710 με C=423% του Α όπου και το 61.8% του όλου ανοδικού με βάση την 1 από τις 2 μετρήσεις και το 660-664 που είναι η επόμενη ζώνη αν σπάσει το προηγούμενο.    

Από πάνω: Έχουμε τα 766 γραμμή τάσης και 23% του τελευταίου καθοδικού και από εκεί και πάνω το 797 το 38.2% του πρόσφατου καθοδικού.                  

SPX & DOW 2860 και 24680 πιθανός πυθμένας...Έκαναν 3 γκαπς... το 3ο ενδεχομένως εξάντλησης... και πάνε σε αντίδραση όπως ακριβώς αναφέρθηκε στο ενημερωτικό του Σαββάτου.

Καλή συνεδρίαση!