Η κλειστή ομάδα XAA LIVE PRIVE περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση δεικτών και μετοχών του ΧΑΑ, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση μετοχών που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά με καθορισμό βραχυπρόθεσμων και μεσοπρόθεσμων στόχων, βοήθεια στη διαχείρηση κεφαλαίου και εκτίμηση της πορείας της αγοράς.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE FOREX περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση ξένων δεικτών, εμπορευμάτων, ισοτιμιών και κρυπτονομισμάτων, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση των δεικτών, των εμπορευμάτων, των ισοτιμιών και των κρυπτονομισμάτων που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE V.I.P. περιλαμβάνει ανάλυση αποκλειστικά ξένων μετοχών. Ζωντανές εκπομπές με ανάλυση ξένων μετοχών κάθε ΣΚ.

Σε όλες τις ομάδες γίνεται ανακοίνωση κινήσεων σε πραγματικό χρόνο, ενώ υπάρχει και πίνακας κινήσεων στη σελίδα της κάθε ομάδας, ο οποίος και ανανεώνεται τακτικά.


Όποιος επιθυμεί την εγγραφή σε κάποια από τις κλειστές ομάδες δεν έχει παρά να μου στείλει μήνυμα στο https://www.facebook.com/messages/t/nektarios.iglessis ή e-mail εδώ: info@nek.gr

Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019

ΓΔ - FTSE - ΠΟΡΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

XAA LIVE - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΓΟΡΑΣ 10/12/2019

Σε απόλυτη συμφωνία με το live του περασμένου Σαββάτου https://www.facebook.com/nektarios.iglessis/videos/10218922237422396/ αλλά και με το χθεσινό ενημερωτικό έγινε προσέγγιση του 860 σημείου ισότητας C=A αλλά και σημείο συμβολής 2 retracements από το ανοδικό.
Ο FTSE έχει και αυτός σε εκκρεμότητα το σημείο ισότητας 2155 το οποίο και αυτό αποτελεί σημείο συμβολής επιπέδων retracements από κομμάτια του ανοδικού.

Για σήμερα... Αναμένεται είτε από εδώ είτε από την στενή ζώνη 858-860 αντίδραση με στόχο το 875+ που είναι η καθοδική γραμμή τάσης και το 50% του τελευταίου καθοδικού κομματιού.

Πιθανολογείται το σενάριο τέλος χρόνου το κλείσιμο να είναι μεταξύ 890 και 900 μονάδων αν δεν προχωρήσει ο ΓΔ σε επίπεδα κάτω του 850. Εννοείται βέβαια ότι εξακολουθούμε να είμαστε σε ένα μεγάλο διορθωτικό κύμα και σε καμία περίπτωση σε κινητήριο ανοδικό.

Από κάτω: Έχουμε το 860 ισότητα του καθοδικού, 858 το 38.2% του ανοδικού και 852 την ανοδική γραμμή τάσης.   

Από πάνω: Έχουμε τo 875.50 καθοδική γραμμή τάσης και 50% του τελευταίου καθοδικού κομματιού.          

Καλή συνεδρίαση!