Η κλειστή ομάδα XAA LIVE PRIVE περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση δεικτών και μετοχών του ΧΑΑ, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση μετοχών που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά με καθορισμό βραχυπρόθεσμων και μεσοπρόθεσμων στόχων, βοήθεια στη διαχείρηση κεφαλαίου και εκτίμηση της πορείας της αγοράς.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE FOREX περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση ξένων δεικτών, εμπορευμάτων, ισοτιμιών και κρυπτονομισμάτων, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση των δεικτών, των εμπορευμάτων, των ισοτιμιών και των κρυπτονομισμάτων που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE V.I.P. περιλαμβάνει ανάλυση αποκλειστικά ξένων μετοχών. Ζωντανές εκπομπές με ανάλυση ξένων μετοχών κάθε ΣΚ.

Σε όλες τις ομάδες γίνεται ανακοίνωση κινήσεων σε πραγματικό χρόνο, ενώ υπάρχει και πίνακας κινήσεων στη σελίδα της κάθε ομάδας, ο οποίος και ανανεώνεται τακτικά.


Όποιος επιθυμεί την εγγραφή σε κάποια από τις κλειστές ομάδες δεν έχει παρά να μου στείλει μήνυμα στο https://www.facebook.com/messages/t/nektarios.iglessis ή e-mail εδώ: info@nek.gr

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΓΟΡΑΣ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΓΟΡΑΣ 20/12/2018 - ΓΔ 60ΛΕΠΤΟ

Ο Αι Βασίλης έρχεται στις αγορές... Πιθανότατα είμαστε στα τελειώματα της διόρθωσης και προ των πυλών καλής αντίδρασης...

H κίνηση έχει εξελιχθεί ακριβώς όπως έχει τονιστεί στα καθημερινά ενημερωτικά και στις ζωντανές εκπόμπές. Πήγαμε λοιπόν στη ζώνη του 620, σημείο που αναφερόταν καθημερινά στα πρόσφατα ενημερωτικά από όταν ήμασταν στις 664 μονάδες. 
Αναμένεται η άμεση λήξη του διορθωτικού στα παρόντα επίπεδα ή λίγο παρακάτω και το ξεκίνημα καλής αντίδρασης. Ακριβώς το ίδιο αναμένεται και στους ξένους δείκτες DJIA, SPX & DAX.
Η τυχόν λήξη του διορθωτικού στο χθεσινό χαμηλό μας δίνει ανοδικούς στόχους στο 661 με C=61.8% του Α και στο 689 με ισότητα. Επειδή το πρώτο ανοδικό κομμάτι της αντίδρασης έγινε με ΑΒΓ έχουμε επίπεδη διόρθωση, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούμε άνετα να δούμε και ελαφρώς χαμηλότερα επίπεδα χωρίς να χαλάει κάτι στο θέμα της αντίδρασης.


Για σήμερα...
Από κάτω έχουμε το 616 όπου σε 60λεπτο λήγει το κύμα 5 του C με 5-161.8% του 1 και το 618 όπου είναι η γραμμή καναλιού.
Από πάνω έχουμε το 525.50 σημείο retest της ανοδικής γρ.τάσης που διασπάστηκε καθοδικά χθες και πιο πάνω το 61.8% του καθοδικού στο 635 και την γραμμή τάσης στο 637.

Ο DAX δεν δείχνει να έχει ιδιαίτερα περιθώρια πτώσης πλέον και εκτιμάται ότι βραχυπρόθεσμα θα λήξει και αυτός το διορθωτικό, κρατώντας τελικά τις 10586 μονάδες ως χαμηλό όπου είναι πιθανό να έληξε Υ με 138.2% του W. H γρήγορη καθοδική γρ. τάσης για σήμερα είναι στο 10760 πάνω από την οποία μπορεί να δοθεί το έναυσμα για μια καλή αντίδραση.

Καλή συνεδρίαση!