Η κλειστή ομάδα XAA LIVE PRIVE περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση δεικτών και μετοχών του ΧΑΑ, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση μετοχών που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά με καθορισμό βραχυπρόθεσμων και μεσοπρόθεσμων στόχων, βοήθεια στη διαχείρηση κεφαλαίου και εκτίμηση της πορείας της αγοράς.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE FOREX περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση ξένων δεικτών, εμπορευμάτων, ισοτιμιών και κρυπτονομισμάτων, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση των δεικτών, των εμπορευμάτων, των ισοτιμιών και των κρυπτονομισμάτων που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE V.I.P. περιλαμβάνει ανάλυση αποκλειστικά ξένων μετοχών. Ζωντανές εκπομπές με ανάλυση ξένων μετοχών κάθε ΣΚ.

Σε όλες τις ομάδες γίνεται ανακοίνωση κινήσεων σε πραγματικό χρόνο, ενώ υπάρχει και πίνακας κινήσεων στη σελίδα της κάθε ομάδας, ο οποίος και ανανεώνεται τακτικά.


Όποιος επιθυμεί την εγγραφή σε κάποια από τις κλειστές ομάδες δεν έχει παρά να μου στείλει μήνυμα στο https://www.facebook.com/messages/t/nektarios.iglessis ή e-mail εδώ: info@nek.gr

Παρασκευή 27 Απριλίου 2018

ΓΔ, ΣΧΟΛΙΟ ΑΓΟΡΑΣ

ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΑΓΟΡΑΣ 27/4/2017

Aντίδραση χθες μεγαλύτερη της αναμενόμενης λόγω της αποκλιμάκωσης του US10Y αλλά και λόγω πιθανής επέκτασης qe και φημών για κούρεμα 100δις η οποία μαζεύτηκε στο τέλος.
Παρατηρούμε ότι σε κλεισίματα στο υψηλό των 850 μονάδων ο ΓΔ έληξε ακριβώς κύμα 3 με 161.8% του 1. Το ίδιο φίμπο τοποθετούμενο στο πρόσφατο χαμηλό και με την προϋπόθεση ότι δεν θα έχουμε άλλη ταλαιπωρία απέξω, δίνει 857, 876 και 907 μονάδες.
Πιθανή συνέχιση του ανοδικού και σήμερα με εμπόδια το 843 και τα προηγούμενα υψηλά στο 850. Από κάτω έχουμε την κύρια γραμμή τάσης στο 830.

Εχουν δημιουργηθεί οι προϋποθέσεις για συνέχιση του ανοδικού και νέα υψηλά, αρκεί να το επιτρέψουν να διεθνή δρώμενα και ειδικά το US10Y το οποίο ήδη δείχνει να αποκλιμακώνεται αλλά δεν αποκλείονται και ελαφρώς νέα υψηλα εκεί...

Καλή συνεδρίαση!