Η κλειστή ομάδα XAA LIVE PRIVE περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση δεικτών και μετοχών του ΧΑΑ, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση μετοχών που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά με καθορισμό βραχυπρόθεσμων και μεσοπρόθεσμων στόχων, βοήθεια στη διαχείρηση κεφαλαίου και εκτίμηση της πορείας της αγοράς.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE FOREX περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση ξένων δεικτών, εμπορευμάτων, ισοτιμιών και κρυπτονομισμάτων, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση των δεικτών, των εμπορευμάτων, των ισοτιμιών και των κρυπτονομισμάτων που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE V.I.P. περιλαμβάνει ανάλυση αποκλειστικά ξένων μετοχών. Ζωντανές εκπομπές με ανάλυση ξένων μετοχών κάθε ΣΚ.

Σε όλες τις ομάδες γίνεται ανακοίνωση κινήσεων σε πραγματικό χρόνο, ενώ υπάρχει και πίνακας κινήσεων στη σελίδα της κάθε ομάδας, ο οποίος και ανανεώνεται τακτικά.


Όποιος επιθυμεί την εγγραφή σε κάποια από τις κλειστές ομάδες δεν έχει παρά να μου στείλει μήνυμα στο https://www.facebook.com/messages/t/nektarios.iglessis ή e-mail εδώ: info@nek.gr

Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018

ΓΔ

Σε αναμονή διόρθωσης...

Αναμονή για ένα πιθανό +1% σε ΓΔ μέχρι τις 866 μονάδες και στη συνέχεια σημαντική διόρθωση!

Φιλες και φιλοι θα δυσαρεστησω καποιους αλλα θα γραψω αυτό ακριβώς που βλέπω. Οποιοδήποτε ανοδικό σήμερα αν κι εφόσον συμβεί θα ειναι bull trap. Η συγκριση μεγαλης, μεσαιας και μικρης εικόνας τόσο σε δείκτες όσο και σε επιμέρους χαρτια κατα την άποψή μου ειναι ξεκάθαρη.
Οδευουμε προς σημαντική διορθωση αφού πιθανά προηγηθεί ένα τράβηγμα προς τα πάνω (περίπου 1% σε ΓΔ)!
Προσοχή σε κάποια ανοδικά υπόλοιπα που κάπου υπάρχουν ακόμη...

Πολλά τινά συντείνουν σ'αυτήν :
1) Οι τράπεζες και η ΜΙΓ (εκτός ΠΕΙΡ) πρακτικά δεν συμμετείχαν χθες στην άνοδο του ΓΔ.
2) Πολλά χαρτιά έχουν φτάσει στα επίπεδά τους
3) Ο MID40 πλησιάζει σε επίπεδα κατάλληξης 3 αναλογιών και κορύφωσης
4) Έχουμε διαφωνίες στον RSI σε μια σειρά διαγραμμάτων
5) Ο ΔΤΡ πλησιάζει ξανά τη γραμμή τάσης.

Βραχυπρόθεσμοι στόχοι που εκκρεμούν πριν την διόρθωση

ΓΔ 866 ?
ΔΤΡ 973
FTSE 2230+
FTSEM 1375
ΑΒΑΞ 0.99
CENER 1.60+
ΙΑΣΩ 1.50 / 1.57 / 1.70 / 1.74
ΒΙΟ 4.00+
ΙΝΤΚΑ 0.90 (στόχος επετεύχθη ήδη με φίλτρο)
ΙΝΛΟΤ 1.37-1.38

Στους παραπάνω στόχους λήγουν μεγάλες αναλογίες εσωτερικές και εξωτερικές και δίνουν λογικά σημαντική διόρθωση μετά την επίτευξή τους.

η ΕΤΕ πιθανον να δεί το 0.355 ξανά ή μόνο το 0.349
η ΕΥΡΩΒ πιθανόν να δει το 0.891 ξανά