Η κλειστή ομάδα XAA LIVE PRIVE περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση δεικτών και μετοχών του ΧΑΑ, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση μετοχών που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά με καθορισμό βραχυπρόθεσμων και μεσοπρόθεσμων στόχων, βοήθεια στη διαχείρηση κεφαλαίου και εκτίμηση της πορείας της αγοράς.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE FOREX περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση ξένων δεικτών, εμπορευμάτων, ισοτιμιών και κρυπτονομισμάτων, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση των δεικτών, των εμπορευμάτων, των ισοτιμιών και των κρυπτονομισμάτων που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE V.I.P. περιλαμβάνει ανάλυση αποκλειστικά ξένων μετοχών. Ζωντανές εκπομπές με ανάλυση ξένων μετοχών κάθε ΣΚ.

Σε όλες τις ομάδες γίνεται ανακοίνωση κινήσεων σε πραγματικό χρόνο, ενώ υπάρχει και πίνακας κινήσεων στη σελίδα της κάθε ομάδας, ο οποίος και ανανεώνεται τακτικά.


Όποιος επιθυμεί την εγγραφή σε κάποια από τις κλειστές ομάδες δεν έχει παρά να μου στείλει μήνυμα στο https://www.facebook.com/messages/t/nektarios.iglessis ή e-mail εδώ: info@nek.gr

Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017

ΝΗΡ


Αυτό που έχω παρατηρήσει σε πολλά διαγράμματα είναι ό,τι συχνά πλέον διορθώνουν με ένα "φαινομενικά 5-κυματικό" σχηματισμό ο οποίος αργότερα ερμηνεύεται και με 3 αρι ή διπλό 3άρι λες και το κάνουν επίτηδες για να μπερδέψουν.

Για παράδειγμα αν δει το 0.22 μπορεί κάλλιστα να θεωρήσει κανείς ό,τι είναι 5-κυματικό. Αν ακολουθηθεί από ανοδικό και ίσως με νέα υψηλά πως θα δικαιολογηθεί διορθωτικό 5κυματικό?

Με 2 τρόπους
1) Ολο το 5-κυματικό να θεωρηθεί Α, ανοδικό Β και μετά Γ κάτω (πράγμα που δεν συνηθίζεται).
2) Να μετρηθεί και σαν 3αρι. Πως? Από τα υψηλά του Β/2 μέχρι το υποτιθέμενο C να πάρουμε την αναλογία και να την μεταφέρουμε στο υψηλό του 4? Οπότε με 61.8% θα πάρουμε το 0.222 και έτσι θα δικαιολογηθεί και ως 3αρι.
Σε αυτή τη περίπτωση, από το Β μέχρι το νέο χαμηλό που θα δούμε στη περιοχη του 0.22 θα είναι τριάρι. Δηλ αντί το C να ολοκληρωθεί εκει που έπρεπε, να ολοκληρωθεί με αναλογία 61.8% του εαυτού του!!!

Η κίνηση του ΝΗΡ έχει άμεση σχέση με αυτό που έκανε και ο ΓΔ. Δηλ. με το γεγονός ό,τι δεν είδε ποτέ το 261.8 του Α στο 713.

ΟΠΟΤΕΔΗΠΟΤΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΚΙΝΗΣΗ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ  ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΤΡΟΠΟ !