Η κλειστή ομάδα XAA LIVE PRIVE περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση δεικτών και μετοχών του ΧΑΑ, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση μετοχών που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά με καθορισμό βραχυπρόθεσμων και μεσοπρόθεσμων στόχων, βοήθεια στη διαχείρηση κεφαλαίου και εκτίμηση της πορείας της αγοράς.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE FOREX περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση ξένων δεικτών, εμπορευμάτων, ισοτιμιών και κρυπτονομισμάτων, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση των δεικτών, των εμπορευμάτων, των ισοτιμιών και των κρυπτονομισμάτων που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE V.I.P. περιλαμβάνει ανάλυση αποκλειστικά ξένων μετοχών. Ζωντανές εκπομπές με ανάλυση ξένων μετοχών κάθε ΣΚ.

Σε όλες τις ομάδες γίνεται ανακοίνωση κινήσεων σε πραγματικό χρόνο, ενώ υπάρχει και πίνακας κινήσεων στη σελίδα της κάθε ομάδας, ο οποίος και ανανεώνεται τακτικά.


Όποιος επιθυμεί την εγγραφή σε κάποια από τις κλειστές ομάδες δεν έχει παρά να μου στείλει μήνυμα στο https://www.facebook.com/messages/t/nektarios.iglessis ή e-mail εδώ: info@nek.gr

Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

ΔΤΡ

ΔΤΡ - ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ - EKTIMHΣΗ ΚΙΝΗΣΗΣ

ΚΑΘΟΔΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ: 1ος (ενδιάμεσος): 628-630 μονάδες,  2ος (Τελικός): 470-490 μονάδες

Από τη μακρυνή εικόνα ο ΔΤΡ δείχνει να έχει κάνει μία μακροχρόνια διόρθωση (με διάρθρωση 3-3-5 δηλ με χαρακτηριστικά επίπεδης διόρθωσης).
Το Α ολοκληρώθηκε με τριάρι και το Β επίσης με τριάρια και έληξε σχετικά κοντά στο Α όπως ακριβώς λέει και η θεωρία, έστω και αν χρονικά κράτησε ιδιαίτερα πολύ, ενώ το τρέχον C από τα υψηλά του φετινού Ιουλίου είναι 5κυματικό και αναμένεται να καταλήξει λίγο κάτω από το Α και εντός του καφέ τετραγώνου που προσδιορίζει τη ζώνη στόχων με τιμές 470-490 μονάδες. Στη ζώνη αυτή λήγει το C με αναλογία ισότητας και το 5 εσωτερικό του με αναλογία 261.8% του 1. Οτα;ν θα φτάσει εκεί και πριν το ανοδικό θεωρώ 100% ό,τι ο rsi θα κάνει απόκλιση.
Ενδιάμεσα ο ΔΤΡ θα κάνει μια στάση και μια καλή ενδεχόμενα αντίδραση στο επίπεδο των 161.8% του 1 στις 628-630 μονάδες όπου είναι ο ενδιάμεσος στόχος και επιπλέον είναι και ακριβώς το 77% του Α.

Προσπαθώντας να προσδιορίσω χρονικά τα σημεία, το τελευταίο διάγραμμα δείχνει πιθανή προσέγγιση του πρώτου στόχου των 628-630 μονάδων στη κάτω γραμμή καναλιού περίπου στις 10/11/2017 δηλ εντός 17 περίπου ημερών ή 12-13 συνεδριάσεων. Σε άλλη ανάρτηση θα δούμε και την αντιστοιχία σε ΓΔ των στόχων.
Σημειώνουμε ό,τι το 628 είναι ακριβώς 19% κάτω από τα παρόντα επίπεδα ΔΤΡ (775.43)

Συμπέρασμα: Αναμένω καθοδική ταλαιπωρία για λίγες ακόμη συνεδριάσεις μέχρι ο ΔΤΡ να δει τον ενδιάμεσο στόχο, μετά μια αντίδραση και τελικά βύθιση προς τον τελικό στόχο.