Η κλειστή ομάδα XAA LIVE PRIVE περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση δεικτών και μετοχών του ΧΑΑ, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση μετοχών που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά με καθορισμό βραχυπρόθεσμων και μεσοπρόθεσμων στόχων, βοήθεια στη διαχείρηση κεφαλαίου και εκτίμηση της πορείας της αγοράς.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE FOREX περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση ξένων δεικτών, εμπορευμάτων, ισοτιμιών και κρυπτονομισμάτων, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση των δεικτών, των εμπορευμάτων, των ισοτιμιών και των κρυπτονομισμάτων που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE V.I.P. περιλαμβάνει ανάλυση αποκλειστικά ξένων μετοχών. Ζωντανές εκπομπές με ανάλυση ξένων μετοχών κάθε ΣΚ.

Σε όλες τις ομάδες γίνεται ανακοίνωση κινήσεων σε πραγματικό χρόνο, ενώ υπάρχει και πίνακας κινήσεων στη σελίδα της κάθε ομάδας, ο οποίος και ανανεώνεται τακτικά.


Όποιος επιθυμεί την εγγραφή σε κάποια από τις κλειστές ομάδες δεν έχει παρά να μου στείλει μήνυμα στο https://www.facebook.com/messages/t/nektarios.iglessis ή e-mail εδώ: info@nek.gr

Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

ΧΑΚΟΡ

ΧΑΚΟΡ

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ
ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΛΗΞΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ Η ΣΗΜΕΙΟΥ ΔΙΟΡΘΩΣΗΣ

ΠΙΘΑΝΑ ΑΠΙΠΕΔΑ ΚΟΡΥΦΩΣΗΣ:  1.11 H 1.34

Η μετοχή φαίνεται να έκανε από τα απόλυτα χαμηλά μια ιδιαίτερα έντονη ανοδική κίνηση 5απλασιάζοντας τη τιμή της!

Η μέτρηση φαίνεται με τα μπλε φίμπο. Θεωρώ ό,τι είμαστε σε 5 με 2 πιθανά σημεία κορύφωσης όπου στο πρώτο, το κοντινό κλειδώνει η εξωτερική με την εσωτερική μέτρηση. Εσωτερική μέτρηση μαζί με τα φίμπο παραθέτω μόνο στο τρέχον 5 για λόγους ευκρίνειας.
Το τρέχον 5 μπορεί να λήξει στο 1.11 με εξωτερική αναλογία 161.8% του1 (μπλε φίμπο) και εσωτερική πάλι 161.8% του 1 (καφέ φίμπο)
Η δεύτερη περίπτωση είναι να δημιουργήσει εντός του 5 έναν πιο σύνθετο σχηματισμό και να λήξει στο 1.34-1.35 με εξωτερική αναλογία 261.8% του 1.
Μεγάλη σημασία έχει η τυχόν διάσπαση του 1.11-1.12 γιατι θα μας επιτρέψει να μετρήσουμε την εξέλιξη του εσωτερικού, το οποίο σε τέτοια περίπτωση θα πρέπει να δημιουργήσει αναλογία κλειδώματος στο στόχο.
Πάντως εδώ στο 1.11-1.12 μεγάλη προσοχή !