Η κλειστή ομάδα XAA LIVE PRIVE περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση δεικτών και μετοχών του ΧΑΑ, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση μετοχών που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά με καθορισμό βραχυπρόθεσμων και μεσοπρόθεσμων στόχων, βοήθεια στη διαχείρηση κεφαλαίου και εκτίμηση της πορείας της αγοράς.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE FOREX περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση ξένων δεικτών, εμπορευμάτων, ισοτιμιών και κρυπτονομισμάτων, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση των δεικτών, των εμπορευμάτων, των ισοτιμιών και των κρυπτονομισμάτων που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE V.I.P. περιλαμβάνει ανάλυση αποκλειστικά ξένων μετοχών. Ζωντανές εκπομπές με ανάλυση ξένων μετοχών κάθε ΣΚ.

Σε όλες τις ομάδες γίνεται ανακοίνωση κινήσεων σε πραγματικό χρόνο, ενώ υπάρχει και πίνακας κινήσεων στη σελίδα της κάθε ομάδας, ο οποίος και ανανεώνεται τακτικά.


Όποιος επιθυμεί την εγγραφή σε κάποια από τις κλειστές ομάδες δεν έχει παρά να μου στείλει μήνυμα στο https://www.facebook.com/messages/t/nektarios.iglessis ή e-mail εδώ: info@nek.gr

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019

ΓΔ - ΠΟΡΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

XAA LIVE - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΓΟΡΑΣ 10/10/2019

Στο χθεσινό ενημερωτικό αναφέρθηκε χαρακτηριστικά: 'Τυχόν διάσπαση του 831 θα μας πάει στο αμέσως επόμενο (38.2%), δηλ. το 839.' Έως εκεί όμως αναφέρθηκε και η γρ.τάσης στο 834 την οποία αν και ενδοσυνεδριακά την έσπασε δεν μπόρεσε σε κλείσιμο να κρατηθεί από πάνω της. Η γραμμή αυτή σήμερα είναι στο 830 και ήδη είμαστε από πάνω της.

Διάσπαση του χθεσινού υψηλού θα μας στείλει στο 2ο μας επίπεδο αυτό του 839.

Ο FTSE χτύπησε προχθες και κράτησε την ανοδική γραμμή τάσης που σήμερα βρίσκεται στο 2040 και ο FTSEM παρόλη την απώλεια της ανοδικής γραμμής τάσης προχθες, χτύπησε το σημείο ισότητας C=A στις 1165 που αναφέρεται εδώ και 1 μήνα στα ενημερωτικά και στα lives ως πιθανός στόχος (έφτασε 1163.21). Αν είναι να κρατηθεί το επίπεδο πρέπει να γίνει άμεσα γιατί δεν υπάρχουν περιθώρια παρακάτω.

Για σήμερα... Πιθανολογείται η συνέχιση της κίνησης προς το 839 στα πλαίσια του εσωτερικού 4 του Α που με βάση το βασικό σενάριο βρισκόμαστε.  

Από κάτω: Έχουμε το 818 σημαντικό κυματικό σημείο και τη ζώνη 807-809 που αποτελεί 4-πλό σημείο τόσο κυματικό όσο και με την κλασική Τ.Α. Eσωτερικά σημεία λήξης 5 του Α είναι οι 815 (5=61.8% του 1) και οι 802 (5=1).

Από πάνω: Έχουμε το 831, 839 και 845 τα 23%, 38% και 50% αντίστοιχα του αναμενόμενου εσωτερικού κύματος 4. 830 βρίσκεται η γραμμή τάσης.     

Καλή συνεδρίαση!