Η κλειστή ομάδα XAA LIVE PRIVE περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση δεικτών και μετοχών του ΧΑΑ, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση μετοχών που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά με καθορισμό βραχυπρόθεσμων και μεσοπρόθεσμων στόχων, βοήθεια στη διαχείρηση κεφαλαίου και εκτίμηση της πορείας της αγοράς.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE FOREX περιλαμβάνει καθημερινή ανάλυση ξένων δεικτών, εμπορευμάτων, ισοτιμιών και κρυπτονομισμάτων, chat μέσω facebook για όλα τα μέλη, Zωντανές εκπομπές με ανάλυση των δεικτών, των εμπορευμάτων, των ισοτιμιών και των κρυπτονομισμάτων που ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς χωριστά.


Η κλειστή ομάδα XAA LIVE V.I.P. περιλαμβάνει ανάλυση αποκλειστικά ξένων μετοχών. Ζωντανές εκπομπές με ανάλυση ξένων μετοχών κάθε ΣΚ.

Σε όλες τις ομάδες γίνεται ανακοίνωση κινήσεων σε πραγματικό χρόνο, ενώ υπάρχει και πίνακας κινήσεων στη σελίδα της κάθε ομάδας, ο οποίος και ανανεώνεται τακτικά.


Όποιος επιθυμεί την εγγραφή σε κάποια από τις κλειστές ομάδες δεν έχει παρά να μου στείλει μήνυμα στο https://www.facebook.com/messages/t/nektarios.iglessis ή e-mail εδώ: info@nek.gr

Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2018

ΓΔ - DAX - DJIA - ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΠΟΡΕΙΑΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΓΟΡΑΣ 27/12/2018

Χρόνια σας Πολλά!

Η ένταση και η βιασύνη τη πτώσης στους αμερικάνικους δείκτες χάλασε κάθε σχέδιο για ανοδικό και σε άλλες περιπτώσεις θα παρέπεμπε σε συνέχιση διορθωτικής ταλαιπωρίας τόσο στον DAX όσο και σε εμάς που συμμετέχουμε πάντα στην πτώση των ξένων! Αυτή τη φορά όμως υπάρχουν 3 σημαντικές διαφορές.
1) Ο Αμερικάνος ήταν ανοικτός 2 επιπλέον συνεδριάσεις που εμείς και ο DAX ήμασταν κλειστοί.
2) Και ο DAX και εμείς στην μεγάλη εικόνα παλεύουμε να κρατήσουμε το 61.8% του όλου ανοδικού, δηλ χαμηλά ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΑ που έρχονται σε αντίθεση με την BEAR MARKET που κάποιοι θέλουν και προσπαθούν επίμονα να μας πασάρουν....
3) Kαι ο DAX και εμείς προηγηθήκαμε της διόρθωσης φτάνοντας στο 61.8% της πολύ γρήγορα ενώ οι αμερικάνικοι δείκτες υστερούσαν και υστερούν στο διορθωτικό ποσοστό της ανόδου.

Εμείς έχουμε τα εξής βασικά σημεία-κλειδιά: 602 το οποίο αν χαθεί (με φίλτρο 4 μονάδων δηλ αν < 598) μας πάει απευθείας στο επόμενο επίπεδο, αυτό του 572. Σημειώνουμε ότι το GREK για 2 ημέρες βρέθηκε σε νέα χαμηλά δηλ κάτω από το αντίστοιχο 592.70 του ΓΔ αλλά όμως είναι μια κίνηση που όφειλε να κάνει για να δει δικά του εσωτερικά επίπεδα.

Ο DAX αν συνεχίσει νότια τα σημεία του είναι 10390 με 61.8% του 1ου πτωτικού και 10000 με ισότητα. H γρήγορη καθοδική γρ. τάσης για σήμερα είναι στο 10630 πάνω από την οποία μπορεί να δοθεί το έναυσμα για μια καλή αντίδραση.

Ο DOW έχει σημαντικότατο σημείο στο χθεσινό χαμηλό και ήδη έγινε προσπάθεια σημαντικής αντίδρασης, ακυρώνοντας ουσιαστικά τις 2 προτελευταίες συνεδριάσεις (που εμείς ήμασταν κλειστοί)!

Συνοπτικά οι 2 αμερικάνικοι δείκτες έφτασαν σε σημεία τα οποία θα δώσουν σημαντική αντίδραση, το οποίο και ήδη ξεκίνησαν να κάνουν.
Εμείς αλλά και ο DAX δεν έχουμε περιθώρια πτώσης μεγαλύτερης σε επίπεδα ΓΔ κάτω από 602 και με φίλτρο 598 γιατί αλλιώς θα κινηθούμε προς το 572.

Ετσι λοιπόν υποχρεούμαστε σε θέση λονγκ με στενά στοπ.

Για σήμερα αναμένεται μια θετική ή - στην χειρότερη - σταθεροποιητική συνεδρίαση με μικρούς όγκους.

Καλή συνεδρίαση!